Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_41497ffd8bcea9453ee1f1014d9383cf, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Finavia poisti venäjän­kieliset tervehdykset Helsinki-Vantaan parkki­halleista – Uutisalue

Finavia poisti venäjän­kieliset tervehdykset Helsinki-Vantaan parkki­halleista

Finavia on poistanut Helsinki-Vantaan lentoaseman parkkihalleista venäjänkieliset asiakastervehdykset.

Ratkaisu liittyy osittain Venäjän aloittamaan hyökkäyssotaan Ukrainassa. Lisäksi se on osa laajempaa kylttien uusimisprosessia lentoasemalla, kerrotaan Finavian viestinnästä.

– Opasteiden tarkoitus on ohjata matkustajat oikeaan paikkaan ja ne auttavat tekemään matkustamisesta mahdollisimman sujuvaa. Kylttien uusimisprosessi on osa matkustuskehityksen työtä, ja sitä tehdään asiakaspalautteiden pohjalta, viestinnästä kerrotaan.

Venäjänkielisten tervehdysten poistaminen koskee ainoastaan parkkihalleissa olevia kylttejä ja tekstejä. Opastusta muualla lentoasemalla saa edelleen myös venäjäksi.

IS kertoi elokuun puolivälissä, että pelkästään Helsinki-Vantaan lentoaseman P3-parkkihallista löytyi 289 venäläisin kilvin varustettua autoa.

Suurin osa autoista oli kalliita katumaastureita tai hintavia perheautoja. Suuri osa autojen omistajista oli selkeästi varakkaampia venäläisiä.

Source Link is.fi