Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d687d13387df5e65d2307ec4ee779230, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Häiriö Nordean verkkopankissa: nähtävillä oli muiden ihmisten ja firmojen tilejä – Uutisalue

Häiriö Nordean verkkopankissa: nähtävillä oli muiden ihmisten ja firmojen tilejä

Nordean mukaan osalla asiakkaista on saattanut näkyä mobiili- tai verkkopankissa tilejä, joihin heillä on aikaisemmin ollut käyttöoikeus.

Nordean lippu logolla.

Ylen lukijan verkkopankkiin tuli nähtäville suomalaisen, tunnetun yrityksen tili. Kuva: Derrick Frilund / Yle

Joidenkin Nordean asiakkaiden verkkopankkiin ilmestyi tänään aamulla muiden ihmisten tai yritysten tilejä.

– Tänään aamupäivällä hyvin lyhyen aikaa osalla asiakkaistamme on saattanut näkyä mobiili- tai verkkopankissa tilejä, joihin heillä on aikaisemmin ollut käyttöoikeus. Virhe saatiin korjattua nopeasti, Nordean viestinnästä kerrotaan sähköpostilla Ylelle.

Esimerkiksi Ylen lukijan verkkopankkiin tuli nähtäville suomalaisen, tunnetun yrityksen tili. Hän ei muista, että hänellä olisi joskus ollut käyttöoikeus kyseiseen tiliin.

Myös hänen oman firmansa tili näkyi hänen henkilökohtaisessa verkkopankissaan.

– Missähän muualla minun yritykseni tili näkyy? Sen kautta saa selville, keitä asiakkaani ovat, lukija sanoo.

Myös Ylen toimittajan verkkopankkiin ilmestyi yllättäen hänen äitinsä käyttötili. Tili katosi myöhemmin. Tomittaja pitää mahdollisenä, että hänellä on joskus ollut käyttöoikeus äitinsä tilille.

Source Link yle.fi