Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_06186b31342bda12b7748468d065a8f9, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Häiritseviä viestejä työntekijöille lähettänyt VPS:n urheilujohtaja saa potkut – Uutisalue

Häiritseviä viestejä työntekijöille lähettänyt VPS:n urheilujohtaja saa potkut

Seura pahoittelee ja pyytää anteeksi tapahtunutta ja siitä aiheutunutta harmia koko seurayhteisöltä ja epäasiallisen käytöksen kohteeksi joutuneilta.

Vaasan Palloseuran urheilujohtaja Janne Lindberg

Lindberg sai keväällä varoituksen seuralta epäasiallisesta käytöksestä. Kuva: Tuomo Rintamaa / Yle

Veikkausliigajoukkue Vaasan Palloseuran urheilujohtaja Janne Lindberg on vapautettu tehtävästään häirintäkohun takia.

Seura kertoo tiedotteessaan, että viime päivinä ilmenneiden uusien tietojen ja niiden perusteella tehtyjen selvitysten valossa tehtävässä jatkamiselle ei enää ole edellytyksiä.

Jutussa tapahtui uusi käänne, kun Helsingin Sanomat uutisoi, että Lindbergin häiritsevä käytös on jatkunut jo vuosia.

Lehden mukaan Lindberg lähetti naisille häiritseviä viestejä jo vuonna 2020. Niissä seurapomo kehui naisten ulkonäköä ja lähetti lisäksi myös ehdottelevia viestejä, joissa toivoi esimerkiksi seksuaalista kanssakäymistä.

Lindberg sai keväällä varoituksen seuralta epäasiallisesta käytöksestä. Hän oli lähettänyt seksuaalisävytteisiä viestejä ja kommentteja seuran naistyöntekijöille.

Varoituksesta ei kerrottu julkisuuteen kuukausiin

Varoitus tuli julkisuuteen tällä viikolla, kun maakuntalehti Ilkka-Pohjalainen oli saanut tapauksesta vihjeen ja oli tekemässä tapauksesta juttua. Niinpä seura päätti tiedottaa asiasta.

VPS:n hallituksen puheenjohtaja Timo Harri kertoi Ylelle, että erikseen asiasta ei olisi tiedotettu, koska tapaus oli jo käsitelty ja Palloliitolle oli mennyt tieto, mitä on tapahtunut.

Suomen Palloliitto kommentoi Ylelle, että seura teki riittävät toimenpiteet asiassa ilmoituskanavan vastinemenettelyssä saatujen tietojen perusteella.

Palloliiton seurapalvelujohtaja Timo Huttunen tarkentaa kuitenkin, että liitosta on ohjeistettu seuraa olemaan tapauksessa avoin ja tulemaan mieluiten itse ulos.

Vaasan Palloseura ylsi liigassa loppuneella kaudella pronssille.

Source Link yle.fi