Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_cbef412c9f7335fb4275941731d55997, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Hannele Lauri, 71, sairastui – Uutisalue

Hannele Lauri, 71, sairastui

Laurin tauti osui ikävään ajankohtaan.

Näyttelijä Hannele Lauri, 71, on sairastunut koronaan.

Hän kertoo Ilta-Sanomille sairastaneensa tautia nyt viisi päivää. Taudin oireita ovat olleet kova päänsärky, nuha ja jäsenien särkeminen.

Tauti sattui vielä siinä mielessä kurjaan ajankohtaan, että Laurilla olisi ollut huomenna koronarokotusaika.

– Kuumetta on ollut vain vähän, mutta olo on ihan vetämätön. Kuljen Netflixin ja keittiön väliä, Lauri kertoo.

Samaan hengenvetoon hän kertoo myös olevansa hieman huolissaan, sillä hän kuuluu riskiryhmään. Lääkäri onkin ohjeistanut häntä soittamaan heti, jos hänelle tulee hengitysvaikeuksia tai kuume nousee erityisen korkealle.

Tähän mennessä pahinta on kuitenkin ollut päänsärky.

– Se menee välillä pois ja sitten se tulee uudestaan.

Lauri palkittiin hiljattain Sexhibition-messuilla Vuoden eroottinen lataus -palkinnolla. Sylissä rakas mäyräkoira Olga. Kuva: Rio Gandara / HS

Lauri epäilee, että hän on sairastanut koronan joskus aiemminkin, mutta silloin oireet eivät olleet näin vahvat. Viisi päivää sitten Lauri päätti tehdä koronatestin, kun hänen päätään oli alkanut oudosti särkeä ja nenä vuotaa.

Hän kertoo hämmästelevänsä, mistä on oikein koronan saanut, sillä hän käyttää yleensä aina maskia.

– Jostain sen nappasin. Suosittelen ihmisiä käyttämään maskeja, hän toteaa.

Tällä hetkellä Lauri kertoo hoitavansa oloaan lepäämällä ja juomalla paljon nestettä. Hänen Olga-koiransa on ystävällä hoidossa.

Lauri kertoi aiemmin sairastumisestaan myös Instagram-tilillään. Julkaisun kuvassa esiintyi nyt hoidossa oleva Olga-koira, joka on emännän taudin takia joutunut evakkoon.

– Olga on kummitädin luona hoidossa, kun minä sairastan koronaa! Minun tuurillani olisi ollut mulla huomenna rokotus! Tää on kamala tauti, Lauri valitteli Instagramissa.

Useat Laurin seuraajat ovat lähettäneet hänelle lämpimiä tervehtymistoivotuksia.

IS kertoi aiemmin, kuinka syksyn saapuminen on tuonut mukanaan uuden korona-aallon. Sunnuntaina kerrottiin, että koronaviruksen aiheuttamat hengitystieinfektioiden lisäksi myös sairaalahoidossa olevien koronapotilaiden määrä on kasvussa.

Tautia on tavattu erityisesti iäkkäiden suomalaisten keskuudessa.

Lue lisää: Järkyttävä rokote­ruuhka Helsingissä

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ylilääkäri Tuija Leino kertoi 2. marraskuuta Ilta-Sanomille tekstiviestitse, että lokakuun lopulla rekisteröidyistä koronatartunnoista jo peräti 75 prosenttia havaittiin yli 70-vuotiailla suomalaisilla.

Husin Jorvin keuhko-osaston osastonlääkäri Susanna Tuomisen mukaan etenkin kuume on korostunut lokakuun aikana sairaalaosastolle päätyneissä potilaissa.

Source Link is.fi