Banner Before Header

Hector yllättää tv-ruudussa Samu Haberin – sitten muusikkolegenda häkeltyy täysin, kun ruutuun pamahtikin Vesa-Matti Loiri

MTV3-kanavan Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -sarjassa nähdään uuden kauden avausjaksossa vino pino koskettavia lauluyllätyksiä. Yksi jakson laulajista on muusikkolegenda Hector, joka esittää yllätetylle Samu Haberille Mandoliinimies-kappaleensa.

Kun Hector on päättänyt esityksensä Haberille, juontaja Marja Hintikka vetää hihastaan uuden yllätyksen. Hector eli Heikki Harma saisi seuraavaksi itsekin yllätyksen.

Ruudulle lävähtää Vesa-Matti Loiri, joka on yllätyksen takana.

– Rakas Heikki, mä tiedän, että sä vihaat yllätyksiä niin kuin minäkin. Mutta se mitä mulle tapahtui ja miten se kolahti muhun, se on vuoden ajan elähdyttänyt mua, Loiri lausuu.

Haber esittää Hectorin säveltämän ja sanoittaman kappaleen Kuunnellaan vaan taivasta.

Loiri ei kuitenkaan paljasta, mihin erityisesti kolahtaneeseen tapahtumaan hän viittaa yllätyksessään.

Loiri ja Hector ovat olleet todella läheisiä ystäviä vuosikymmenien ajan. He ovat paljastaneet elämäkerroissaan olleensa jopa Lapinlahden sairaalassa hoidettavana samaan aikaan 70-luvulla.

– Haluan sanoa sulle, että sinä olet inspiraation lähde nuoremmille sukupolville. Mä en tule sulle nyt laulamaan hevon nenää. Annetaan nuorempien tehdä se. Älä kiukuttele äläkä marise, vaan mene sinne tuoliin istumaan, Loiri komentaa videoinsertillä Hectoria.

– Jopas, jopas. Jäbä otti vähän auktoriteettia. Onhan se uskottava, häkeltynyt Hector vastaa.

Sitten Hector istuu tuoliin ja katsoo, kun Samu Haber astelee vuorostaan lavalle esiintymään. Hän esittää Hectorin säveltämän ja sanoittaman kappaleen Kuunnellaan vaan taivasta.

– Nöyrästi menen vetämään tämän laulun. Yritän tehdä sille biisille kunniaa, Haber sanoo.

– Tää on yksi hulluimmista yllätyksistä mitä ollaan masinoitu! Yllätitte toisenne, Marja Hintikka iloitsee.

– Kyllä tää sykähdytti. Mä vähän niin kuin katsoin nuorta itseäni, Hector kommentoi esityksen jälkeen.

Laulu Rakkaudelle: Secret Song Suomi MTV:llä ja C Morella 13. helmikuuta alkaen.

Source Link is.fi