Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_fd6beb021f34b00a4c62db05b963217f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Heidi Foxell on ollut pitkään tehohoidossa – nyt tuli tilannepäivitys – Uutisalue

Heidi Foxell on ollut pitkään tehohoidossa – nyt tuli tilannepäivitys

Tehohoitoon joutunut Heidi Foxell on saanut iloisia uutisia.

Hyvinkään ammuskelussa vuonna 2012 haavoittunut Heidi Foxell on saanut iloisia uutisia. Foxell on ollut monta viikkoa teho-osastolla hoidossa, mutta tilanteessa on tapahtunut muutos. Foxell kertoi tammikuun alussa menevänsä munasarjakystan leikkaukseen.

Nyt Foxellin Noora-vaimo on julkaissut tilannepäivityksen Instagram-tarinoissaan. Julkaisuista käy ilmi, että Foxell siirretään tänään maanantaina pois teho-osastolta tavalliselle osastolle.

– Täällä voidaan jo paremmin, maanantaina pois teholta – vihdoin, Noora kirjoittaa iloitsevassa päivityksessään.

Sunnuntaina julkaistussa kuvassa hän on Heidi-puolisonsa vieressä sairaalapedillä, ja molemmat hymyilevät. Instagram-tarinat on nähtävissä 24 tuntia julkaisustaan.

Poliisiksi valmistunut Foxell on jakanut päivityksen myös omissa Instagram-tarinoissaan ja lisännyt mukaan päättäväisen tekstin.

– Täältä tullaan taas perkule, Foxell kirjoittaa.

Perjantaina helmikuun 2. päivä Noora julkaisi Instagram-päivityksen, jossa hän kertoi, että aiempien suunnitelmien mukaan parin olisi ollut tarkoitus lähteä kyseisenä päivänä matkalle Meksikoon.

– Viime viikot on olleet sellaista vuoristorataa, että tässä kohtaa loman peruuntumista ei todellakaan osaa surkutella, Noora kirjoitti.

Hän kertoi, että Foxell on alkanut hiljalleen toipua ja ennakoi jo teho-osastolta pääsemistä pois.

Ennen leikkausta Foxell kertoi tuntemuksistaan omalla Instagram-tilillään.

– Kuten aiemmin jo kirjoitin, olen itse toivonut, että leikkaus tehdään. Tilanne herättää kuitenkin ristiriitaisia tunteita kuten ahdistusta ja pelkoa, koska se on vaikea suorittaa ja toipuminen tulee olemaan pitkä, Foxell kirjoitti tammikuun alussa.

Noora on kertonut Foxellin rankasta tehohoitojaksosta sosiaalisessa mediassa. Tammikuun 15. päivä hän kertoi, että Foxell oli leikattu kolme kertaa viiden päivän sisään.

Source Link is.fi