Herttuatar Meghan palasi yllättäen televisioon

Herttuatar Meghan, 40, esiintyy torstai-iltana televisiossa ensimmäistä kertaa maaliskuisen Oprahin kohuhaastattelunsa jälkeen. Hän vierailee huippusuositussa, The Ellen DeGeneres Show -nimeä kantavassa keskusteluohjelmassa.

Yhdysvaltalaislehti Peoplen mukaan herttuattaren tulevasta haastattelusta on julkaistu jo useampia lyhyitä videoklippejä. Pätkissä hilpeällä tuulella oleva herttuatar Meghan kertoo perhearjestaan sekä nuoruutensa hauskoista sattumuksista.

Eräässä videopätkässä aiemmin näyttelijänä uraa luonut herttuatar kertoo tuntevansa keskusteluohjelman kuvauspaikan hyvin. Hän nimittäin paljastaa käyneensä siellä koekuvauksissa vuosien varrella niin useasti, että rakennuksen turvamiehet oppivat tuntemaan hänet varsin hyvin.

– He huikkasivat aina, että toivottavasti saat paikan, herttuatar kertoo nauraen.

Herttuatar Meghan jatkaa kertomustaan muistellen vanhaa, Ford-merkkistä autoaan, jolla hän tapasi käydä koekuvauksissa. Kulkupeli oli jo tuolloin nähnyt parhaat päivänsä, eikä sen kuskinpuoleista ovea saanut auki.

Tämä ei kuitenkaan herttuatarta hidastanut, sillä hän keksi ryömiä autonsa kyytiin takaluukun kautta. Kun tilannetta sivustaseurannut kulkija kerran ihmetteli herttuattaren toimia, hän kertoi etsivänsä vain autoon kadonneita tavaroitaan.

– Voi luoja, Ellen DeGeneres naurahtaa kuunnellessaan herttuattaren kertomusta.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat yhdessä syyskuussa 2021.

Herttuatar Meghan ja keskustelua luotsaava DeGeneres tuntevat toisensa hyvin, sillä he asuvat naapureina Kalifornian Montenicossa.

Keskustelun aikana DeGeneres tekeekin yllättävän paljastuksen herttuattaren perhe-elämästä. Hän nimittäin tietää kertoa, että herttuattaren kesäkuun alussa syntyneelle Lilibet-tyttären ensimmäiset hampaat ovat juuri puhjenneet.

– Voisipa sitä helpottaa jollain tavalla, herttuatar Meghan huokaa vastaukseksi DeGeneresin paljastukseen.

– Tequilalla, millä tahansa, juontaja heittää takaisin.

– Ellen-täti, se on säästetty sinulle, Meghan vastaa pilke silmäkulmassaan.

– Siksi minulla ei olekaan lapsia, DeGeneres huikkaa vastaukseksi.

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry antoivat Oprah Winfreylle kohauttavan haastattelun maalikuussa 2021.

Herttuatar Meghan vieraili televisiossa viimeksi maaliskuun alussa, jolloin hän oli juontaja Oprah Winfreyn haastateltavana yhdessä miehensä prinssi Harryn kanssa.

Koko maailmaa kohauttaneessa haastattelussa pariskunta avasi syitä sille, miksi he päättivät muuttaa perheensä kanssa Yhdysvaltoihin ja jättää brittihovin taakseen. Herttuatar Meghan kertoi kärsineensä muun muassa pahasta yksinäisyydestä, mikä johti lopulta itsetuhoisiin ajatuksiin.

Lisäksi pariskunta syytti brittihovia rasismista. Hovissa oli prinssi Harryn kuuleman mukaan keskusteltu useita kertoja siitä, kuinka tumma iho Harryn ja Meghanin esikoisella tulisi olemaan. Herttuatar Meghanin isä on valkoinen ja äiti musta.

– Aiheesta käytiin useampia keskusteluja. Ne käytiin Harryn kanssa siitä, kuinka tummaihoinen vauvasta saattaisi olla tulossa ja mitä sellainen saattaisi tarkoittaa ja miltä sellainen saattaisi näyttää, Meghan kertoi haastattelussa.

Lue lisää: Kahdeksan uutispommia: Näin prinssi Harry ja herttuatar Meghan kertoivat ajastaan brittihovissa ja dramaattisesta lähdöstään

Source Link is.fi