Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_01a7048d3bb2dbbf8774fc84eb495b0d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Hollywoodin supertähdet kuvasivat kaikessa hiljaisuudessa elokuvaa Paimiossa – yksi asia suomalaisissa yllätti tekijät – Uutisalue

Hollywoodin supertähdet kuvasivat kaikessa hiljaisuudessa elokuvaa Paimiossa – yksi asia suomalaisissa yllätti tekijät

Kävelikö Turun seudulla hiljattain vastaan tyyppi, jota muistutti aivan sitä yhtä Hollywood-tähteä? Saattoi hyvinkin olla, että kyseessä oli aito ja alkuperäinen.

Turun seudulla on viime ajat kuvattu psykologista rikosdraamaa What Remains, jossa näyttelevät Hollywoodin supertähdet Stellan Skarsgård, Andrea Riseborough ja Gustaf Skarsgård.

Ruotsalainen isä-Skarsgård tunnetaan lukemattomista menestyselokuvista, joista suurin osa muistaa varmasti Pirates of the Caribbean -trilogian sekä Mamma Mia -elokuvat. Parhaillaan hänet voi nähdä teattereissa pyörivässä Dyyni-elokuvassa.

Stellan Skarsgård on tehnyt pitkän uran Hollywoodissa.

Skarsgårdin lapsista useampi on seurannut isänsä jalanjälkiä. Heistä Gustaf muistetaan rooleista huippusuosituissa Viikingit– ja Westworld-sarjoissa. Riseborough’n päärooleihin lukeutuu muun muassa Tom Cruisen tähdittämä scifiseikkailu Oblivion.

Gustaf Skarsgård on näyttelevän veljessarjan toiseksi vanhin.

Andrea Riseborough näyttelee elokuvan naispääosan.

Mukana elokuvassa on kolmaskin Skarsgård, sillä kiinalaisohjaaja Ran Huang on tehnyt käsikirjoituksen yhdessä Skarsgårdin vaimon Megan Everett Skarsgårdin kanssa.

Syy, miksi kuvaukset tuotiin Suomeen ja Turun seudulle, löytyy Paimiosta. Ohjaaja Huangin kiinnostus arkkitehtuuriin sai tuotannon kääntämään katseensa Alvar ja Aino Aallon suunnitteleman, 1930-luvulla rakennetun Paimion Parantolan suuntaan. Entinen tuberkuloosiparantola on nykyään suojeltu. Siitä on tullut suosittu vierailupaikka.

Paimion parantola on suojeltu kohde, jossa järjestetään vierailuita.

Koronarajoitukset ovat olleet kuvauspaikalla erittäin tarkkoja, ja näyttelijät on testattu useaan otteeseen. Siksi esimerkiksi mediaa ei ole päästetty haastattelemaan tähtiä.

Länsi-Suomen elokuvakomission elokuvakomissaari Teija Ranisen mukaan kaikki on sujunut kuvauksissa hienosti.

– Siellä on ollut noin 75-henkinen suomalaistyöryhmä. Ohjaaja on ollut aivan ihmeissään työryhmän ammattitaidosta. Apulaisohjaaja Jessica Chen sanoi samaa. Hän oli aivan ällistynyt siitä, miten hyvin suomalaiset hoitavat asiat. Kiinassa tällaisessa elokuvassa olisi huomattavasti isompi työryhmä.

Ranisen mukaan elokuvan tähdet ovat ehtineet kuvausten lomassa nauttia luonnosta ja lähiseudun palveluista.

– He ovat käyneet seudun ravintoloissa ja olleet tyytyväisiä. Mitään negatiivista en ole kuullut, hän sanoo.

– Korviini on kantautunut, että Stellan Skarsgård olisi bongattu kadulla.

Näyttelijöiden sosiaalisessa mediassa ei näy todisteita kuvauksista. Nuorempi Skarsgård on kuitenkin jakanut Instagramissa luontovideon, joka voisi hyvinkin olla Varsinais-Suomesta.

– Uskon, että se on kuvattu täällä, Raninen sanoo.

What Remainsin tuottajina toimivat Film Service Finland ja ohjaaja Huang tuotantoyhtiönsä Fake Action Truth kautta.

– What Remainsin kohdalla meille erityisen hienoa on ollut se, että olemme päässeet elokuvaan myös osatuottajiksi. Teemme työtä lisätäksemme kansainvälisten tuotantojen määrää Suomessa, Film Service Finlandin tuottaja Jupe Louhelainen kommentoi.

Kuvaukset saatiin valmiiksi Paimiossa viime viikolla. Ranisen mukaan kuvaukset jatkuvat edelleen Suomessa.

Source Link is.fi