Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ae5e1619eda234b3146b26c908f933dc, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Iida Vainio julkaisi romanttisia kuvia hänen ja Archie Cruzin kihlajaismatkasta – Uutisalue

Iida Vainio julkaisi romanttisia kuvia hänen ja Archie Cruzin kihlajaismatkasta

Iida Vainio ja Archie Cruz kihlautuivat hiljattain Pariisissa.

Mediapersoona Iida Vainio ja rokkari Archie Cruz lomailivat hiljattain Pariisissa, jossa he menivät kihloihin.

Vainio julkaisi perjantaina Instagram-tililleen useita kuvia parin lemmenlomasta. Kuvissa kaksikko muun muassa poseeraa skootterin päällä sekä nauttii lounaasta keväisessä Pariisissa.

Cruz on kommentoinut rakkaansa julkaisua sydän- ja liekkiemojilla.

Myös Cruz jakoi aiemmin omalle Instagram-tililleen materiaalia parin matkasta. Laulajan jakamassa videossa näkyy, kuinka pari muun muassa ajelee ympäri Pariisia sekä poseeraa kihlasormukset sormessaan Eiffel-tornin alla. Videon taustalla soi ranskalaislaulaja Édith Piafin kappale Non, je ne regrette rien.

– Lensimme Pariisiin kihlautuaksemme. Tällä kertaa lopullisesti, Cruz kirjoitti Instagramiin jakamassaan videossa.

Lisäksi videolla nähdään parin hotellihuone, jonka sänky on peitetty punaisilla ruusun terälehdillä.

Lue lisää: Iida Vainio ja Archie Cruz: kihlat! Tässä persoonalliset kihlasormukset

Parin persoonallisia kihlasormuksia koristavat pääkallot.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun pari meni kihloihin. Heidän piti avioitua jo tänä keväänä Kulosaaren Casinolla, joka oli varattu juhlaa varten.

– Paikka ei ole enää varattuna. Katsotaan sitten myöhemmin, joko syksyllä tai muulloin. Häitä ei ole ainakaan vielä keväällä tulossa, täytyy katsoa ensin omat projektit, miten ne menevät, Vainio sanoi tammikuussa MTV:lle.

Parin suhteessa on riittänyt käänteitä. Kuva: JUSSI HELTTUNEN

Lue lisää: Podcast-paljastus: Tuotanto joutui pitämään seksivalistuksen Archielle ja Iidalle Farmi-kuvauksissa

Parin myrskyisää suhdetta on saatu seurata siitä asti, kun parin romanssi roihahti Farmi Suomi -ohjelman kuvauksissa. Sen jälkeen he ovat ehtineet erota ja palata yhteen useita kertoja, kihlautua, suunnitella häitä ja antaa yhteishaastatteluja.

– Iida on sellainen ihminen, jollaista olen kaivannut elämääni jo pidemmän aikaa. Olen pakoillut vakavampia suhteita, kun on ollut kaiken maailman juttuja, jotka ovat jättäneet arpia. Iida on nähnyt niiden läpi ja on kaiken mun vaiheilunkin jälkeen vielä tässä mun rinnalla, Cruz sanoi IS:lle syyskuussa.

Parin suhde on sisältänyt niin nopeita käänteitä, että jotkut ovat jo ehtineet miettiä, onko kyseessä pelkkä julkisuustemppu. Parin mukaan tästä ei ole kyse.

– Olemme molemmat todella rakastuneita. Olemme myös todella isoja persoonia molemmat, niin tietyt jutut ovat alkuun vaikeita suhteessa. Muuten meillä menee kivasti ja meillä on kivaa yhdessä, Vainio kertoi IS:lle.

Source Link is.fi