Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_57ad00c5b674073a3e4a7343bab771fb, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jaajo Linnonmaa leikkasi kotinsa seinään reiän – sen takaa paljastui käsittämätön löytö – Uutisalue

Jaajo Linnonmaa leikkasi kotinsa seinään reiän – sen takaa paljastui käsittämätön löytö

Jaajo Linnonmaan kadonneiden tavaroiden mysteeri on selvinnyt.

Diili-ohjelmasta tutun Jaajo Linnonmaan, 45, perheen kadonneiden tavaroiden mysteeri on selvinnyt. Linnonmaa julkaisi maanantaina Instagram-tililleen videon, jossa hän kaivaa lastensa kanssa seinän sisästä kadonneita tavaroita.

Kodin seinään on syntynyt vuosien saatossa reikä ovenkahvasta. Videolla Linnonmaa leikkaa seinään uuden reiän, jonka kautta hän kaivaa toisesta reiästä sisään pudotettuja tavaroita.

– Ovenkahva siis tehnyt vuosien saatossa reiän seinään ja kun tavaroita alkoi kadota, ja pikkupoika alkoi puhua ”postiluukusta”, niin heräsi epäilys, Linnonmaa kirjoittaa jakamansa videon yhteyteen.

Epäilys osoittautui oikeaksi. Seinän takaa paljastui nimittäin mittava löytö. Reiästä löytyi muun muassa autonavaimet, AirPods-kuulokkeet, vuoden 2021 kirje joulupukille, taskulamppu, 200 Ruotsin kruunua sekä lukuisia kyniä ja haarukoita.

Seinästä löytyivät myös kadoksissa olleet kalanruotopihdit.

– Tiedättekö kauanko mä olen etsinyt näitä kalanruotopihtejä?

– Kaksi vuotta, lapset vastaavat.

– No suunnilleen, Linnonmaa vastaa huvittuneena.

Linnonmaa myös sopii videolla lastensa kanssa, että jatkossa seinän väliin ei enää heitellä tavaroita.

Linnonmaan seuraajat ovat huvittuneet julkaisusta. Muun muassa juontaja Gogi Mavromichalis on kommentoinut videota seuraavasti:

– Mä voin 3D-tulostaa sulle tuohon semmoisen ”pandoran lipas” luukun, hän heittää nauruemojien kera.

– Tästä jäbälle uus tv-konsepti: what’s in the wall! toteaa taas laulaja Arttu Lindeman.

Linnonmaalla on neljä lasta vaimonsa kanssa. Hän kertoi Ilta-Sanomille joulukuussa, kuinka radiotyön jättämisen jälkeen hänellä on ollut enemmän aikaa perheelle.

– Koko ajan kuitenkin painoi se, etten voinut viettää arkiaamuja lasteni kanssa. Olin tehnyt sitä lähtöä jo useamman vuoden. Sitten kun jossain kohtaa sain tehtyä sen päätöksen, se tuntui tosi hyvältä, hän kertoi.

Source Link is.fi