Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_eab51571be5d63080259ec8fa33ad520, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jaajo Linnonmaan ja Sanna Marinin verotiedot kiinnostivat suomalaisia – haetuimpien joukossa yllättävä mysteerinimi – Uutisalue

Jaajo Linnonmaan ja Sanna Marinin verotiedot kiinnostivat suomalaisia – haetuimpien joukossa yllättävä mysteerinimi

Ensimmäisten kuuden tunnin ajalta Ilta-Sanomien verokoneen haetuin henkilö oli radio- ja tv-juontaja Jaajo Linnonmaa.

Linnonmaa on tunnettu erityisesti Radio Suomipopista, jossa hän juontaa suosittua Aamulypsy-ohjelmaa yhdessä Anni Hautalan ja Tuukka Ritokosken kanssa. Aamulypsy on ollut vuosien ajan yksi Suomen kuunnelluimmista radio-ohjelmista.

Linnonmaa juontaa myös Nelosella esitettävää Haluatko miljonääriksi? -tietovisaa.

Tänä vuonna Linnonmaa valittiin vuoden radiojuontajaksi jo kymmenennen kerran.

Linnonmaan tienestit vuonna 2020 olivat 168 666 euroa.

Toiseksi haetuin IS:n verokoneessa oli pääministeri Sanna Marin. Pääministerin tulotaso toki kiinnostaa aina, ja Marin on viime aikoina ollut muutenkin paljon julkisuudessa mm. virka-asunto Kesärannassa järjestettyjen juhlien sekä paljon keskustelua herättäneen boomeri-somepostauksen jälkeen.

Marinin kokonaistulot ensimmäisenä täytenä pääministerivuotena olivat 205 689 euroa.

Kolmannelle sijalle verotietojen haetuimmissa nousi juontaja ja radiotoimittaja Vappu Pimiä.

Pimiä on toinen suositun Tanssii tähtien kanssa -tv-ohjelman juontajista. Lisäksi hän on juontanut Maajussille morsian -ohjelmaa vuodesta 2017 saakka. Pimiä tienasi 86 596 euroa.

Haetuimpien henkilöiden listan kärkipää ei ole yllätys. Sen sijaan haetuimpien nimien listalla sijalla 12 olevaa Salmelaa voi pitää yllättävänä.

Hakutiedoista ei käy ilmi, ketä Salmelaa haussa on etsitty. Kyseessä voi olla esimerkiksi bloggaaja Natalia Salmela tai Hesburgerin perustaja Heikki Salmela.

Lue lisää: Ketkä tienasivat Suomessa yli 100 000 euroa? Katso IS:n Verokoneesta.

Source Link is.fi