Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8c7a268264fb745f6bbc0ac92f9dabbe, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jenni Alexandrova, 41, lopetti työnsä Me Naiset Radiossa – paljastaa nyt uuden työnsä tunteikkaassa päivityksessä: ”Jalat tutisevat ja jännittää” – Uutisalue

Jenni Alexandrova, 41, lopetti työnsä Me Naiset Radiossa – paljastaa nyt uuden työnsä tunteikkaassa päivityksessä: ”Jalat tutisevat ja jännittää”

Radion suosikkijuontaja Jenni Alexandrova kertoi joulun alla jättävänsä työpaikkansa Me Naiset Radiossa.

Lue lisää: Suosikkijuontaja Jenni Alexandrovalta yllätysilmoitus: jättää nykyisen työnsä radiossa

Alexandrova kertoi asian Instagramissa, mutta ei vielä tuolloin voinut paljastaa, mitä töitä hän tekisi jatkossa. Nyt suosittu radioääni kertoo tulevaisuudensuunnitelmistaan tuoreessa somejulkaisussa.

– Aloitan uudella radiokanavalla 10.1. Kanavan nimi on Aito Iskelmä! Aikamoista, Alexandrova kirjoittaa Instagramissa.

– Ja kuten aina muutoksen edessä seison nytkin itsevarmana ja valmiina kaikkeen. Jalat toki tutisevat ja jännittää, koska kaikkeus on vielä täysi mysteeri -mutta eihän muut mua kiinnostakaan.

Jenni Alexandrovaa tullaan kuulemaan kanavalla joka arki-ilta kello 18-21.

Alexandrova on työskennellyt aiemmin muun muassa Radio Rockilla ja Radio Suomipopilla. Me Naiset Radiossa hän aloitti tammikuussa 2021.

Alexandrovan innostunut somejulkaisu keräsi nopeasti rutkasti tykkäyksiä. Myös monet juontajan radiokollegat kiiruhtivat onnittelemaan häntä uudesta pestistä.

– Hyvä Jenni, kannustaa Tuija Pehkonen.

Alexandrovan uudehko kumppani, Diili-ohjelmasta tuttu Toni Lähde onnitteli rakastaan kolmella liekkiemojilla, joihin juontaja vastasi suukkonaamalla. Pariskunta on pitänyt yhtä jo vähintään viime keväästä saakka.

Lue lisää: Jenni Alexandrova ja Diili-Toni kuhertelevat avoimesti ensimmäisessä yhteiskuvassa

Jenni Alexandrova erosi pitkäaikaisesta suhteestaan pari vuotta sitten. Hän asuu Helsingissä kouluikäisen poikansa kanssa.

Ilta-Sanomat ja Aito Iskelmä kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Source Link is.fi