Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8b1dfd2bd996f6889e04280a80170972, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Joel Hokka paljastaa radiossa saaneensa romahduksen – näin hän raivostui lento­kentällä – Uutisalue

Joel Hokka paljastaa radiossa saaneensa romahduksen – näin hän raivostui lento­kentällä

Joel Hokka kertoi Radio Novalla romahduksestaan Euroopan-kiertueella.

Blind Channelin Joel Hokka kertoo keikkakesästään tuoreessa podcastissa. Kuva: PANU PÄLVIÄ

Blind Channel -yhtyeen laulaja Joel Hokka, 29, kertoi Esko Eerikäisen juontamassa Radio Novan Sunnuntaibrunssi-ohjelmassa tilanteesta, joka sai hänet murtumaan kesken kiertueen.

– Euroopan-festarikiertueella kävi tilanne, että lento Hannoverista Sveitsin Zürichiin peruuntui. Piti ajaa kolme tuntia Hampurin lentokentälle, josta lähti muutaman tunnin kuluttua lento. Yöunet nolla, ja sen minkä haluat nukkua, nukut lentokentän lattialla, Hokka kertoo.

– Minulla tuli täydellinen break down. Oltiin koko kiertueporukka siinä Hampurin lentokentän aulassa lattialla. Otin matkalaukun, heitin sen täysiä lattialle. Kello oli neljä aamuyöllä, Hokka kertoo.

Hokka purki turhautumistaan kiroilemalla.

– Kirosin ihan täysiä: lähden himaan, en ole nukkunut kahteen yöhön yhtään.

Kiertuemanageri puuttui tilanteeseen ja puhutteli Hokkaa. Hän muistutti, että kyseessä on laulajan suurin unelma, ja että riehuminen voisi johtaa siihen, että vartijat heittäisivät Hokan ulos lentokentältä.

– Toi oli ehkä mun low point viimeisen kahden vuoden aikana. Murruin täysin, että en pysty valvomaan, en pysty näitä lentoja, tätä lentokenttää.

Blind Channel harjoittelukeikalla Tavastialla. Kuva: Paula Kaskimaa / IS

Hokka unelmoi kansainvälisistä festarilavoista vuosia, eikä menetys ole tullut ilmaiseksi.

– Se on kyllä totta, että se hinta sille kansainväliselle rokkaamiselle on aivan järkyttävän kova, Hokka tunnusti Eerikäiselle.

Hokka sanoo yllättyneensä omasta käytöksestään. Tilanne herätti, ja Hokka kertoi laulaja Niko Moilaselle, ettei tarkoittanut sanojansa.

– Onneksi se oli kesän viimeinen tuollainen festarilentoreissu. Painoin omaan mieleeni, että muista tämä hetki seuraavan kerran, kun mietit, että hitto kun olisin jossain. Tulen ikuisesti muistamaan sen hetken. Se oli jotenkin rankkaa, mutta siitäkin selvittiin, ja ainahan kaikesta selvitään, laulaja uskoo.

Source Link is.fi