Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8c35d46f634e5225ea11ec9ee98c331b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Jukka Hildénin talousvaikeudet jatkuvat – ulosotossa tuhansia euroja – Uutisalue

Jukka Hildénin talousvaikeudet jatkuvat – ulosotossa tuhansia euroja

Tuoreimmat merkinnät ulosottorekisterissä ovat tammikuulta.

TV-esiintyjä Jukka Hildénillä, 43, on jälleen tuhansia euroja ulosotossa.

Verohallinto esimerkiksi penää Hildéniltä joitain tuhansia euroja maksamattomista ennakko- ja arvonlisäveroista. Maksamatta on myös yrittäjäeläkevakuutusmaksuja.

Hildénin viimeisin ulosottoasia tuli vireille tämän vuoden tammikuun alussa, jolloin Verohallinto karhusi Hildeniltä liki 4 000 euroa maksamattomia ennakkoveroja.

Verohallinto on karhunnut myös yli 3 000 euron summaa maksamattomista arvonlisäveroista. Tammikuussa ulosottoon on tullut vireille myös 450 euron yrittäjäeläkemaksu.

Yhteensä Hildénin ulosottorekisteri on 12 sivun mittainen sisältäen myös maksetut velat.

IS tavoitti Hildénin puhelimitse, mutta hän ei halunnut avata ”keskeneräisiä” asioita sen enempää.

– En kommentoi tässä vaiheessa, varmasti tulee hoidettua nämä asiat, hän sanoo.

Jukka Hildén ja hänen puolisonsa Chachi Hildén odottavat uutta lasta. Kuva: Kalle Parkkinen

Viime kesänä uutisoitiin, että Duudsoneista tutulta Hildéniltä karhuttiin jättisummia ulosoton kautta. Tuolloin kävi ilmi, että Hildén oli jättänyt systemaattisesti erilaisia maksuja ja veroja maksamatta. Ulosoton kautta kymmenientuhansien eurojen saataviaan penäsivät muun muassa koirahotelliyrittäjä, pitseria ja ähtäriläinen lomahotelli.

Tuoreen ulosottorekisteriotteen perusteella Hildén on maksanut ison osan aiemmista veloistaan pois. Nyt koirahotellin ja lomahotellin vuokrat on maksettu, mutta pitseriayrittäjä penää vielä reilun 800 euron saataviaan ulosottoteitse.

Viime kesänä uutisoitiin lisäksi espoolaisen päiväkotitoimintaa pyörittävän yrityksen haastaneen Hildénin ja hänen ex-puolisonsa oikeuteen maksamatta jääneiden päiväkotimaksujen vuoksi.

IS näki kesällä haastehakemuksen, jonka mukaan kahdeksan vaatimuksen yhteissumma oli yli 25 000 euroa. Lisäksi kantajan kerrottiin vaatineen 7 000 euron korkosaatavia. Iltalehti uutisoi syyskuussa, että osapuolet olivat päässeet asiassa sopuun.

Iltalehden mukaan Hildén ja tämän ex-puoliso maksavat päiväkotiyritykselle takaisin noin 10 000 euroa päiväkotimaksuja. Lisäksi lehti kertoi, että entinen aviopari maksaa yritykselle hieman yli 7 000 euroa muita kuluja.

Source Link is.fi