Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_edacaafb6842bd39c51a45c677211750, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Juuri Rihannan kanssa vauvan saanut räppäri Asap Rocky: syyte ex-ystävän ampumisesta – Uutisalue

Juuri Rihannan kanssa vauvan saanut räppäri Asap Rocky: syyte ex-ystävän ampumisesta

Räppäri Asap Rocky, oikealta nimeltään Rakim Mayers, on saanut syytteen ex-ystävänsä ampumisesta, uutisoi People-lehti.

Räppäri pidätettiin huhtikuussa kyseiseen ampumistapaukseen liittyen huhtikuussa, mutta Mayers vapautui 500 000 dollarin takuita vastaan. Ampuminen tapahtui viime vuoden marraskuussa Los Angelesissa.

Los Angelesin piirikunnan syyttäjä George Gascón ilmoitti syytteistä 33-vuotiasta räppäriä vastaan maanantaina 15. elokuuta. Mayersin syytteet ovat kahdesta pahoinpitelystä puoliautomaattisella tuliaseella. Häntä syytetään ampuma-aseen käyttämisestä.

– Aseen käyttäminen julkisella paikalla on vakava rikos. Se olisi voinut päättyä traagisin seurauksin paitsi kohteena olevan henkilön osalta, mutta myös viattomien sivullisten kohdalla, Gascón sanoi nostamassaan syytteessä.

Asap Rocky on yhdysvaltalainen räppäri.

NBC:n mukaan ampumavälikohtauksen uhri selvisi ja kertoi myöhemmin poliisille, että Mayers lähestyi häntä kadulla ase kädessään ja ampui häntä kohti 3–4 kertaa. Uhrin mukaan yksi luodeista hipaisi hänen vasenta kättään.

Mayersin asianajaja Alan Jackson vahvisti huhtikuussa NBC:lle tähden pidätyksen.

TMZ kertoi huhtikuussa, että Mayers yllätettiin poliisin toimesta totaalisesti. Räppäriä ei varoitettu pidätyksestä etukäteen ja hänen pidätystään valmisteltiin salassa yli viikko.

Sivuston mukaan poliisit laittoivat Mayersin käsirautoihin viimeisillään raskaana olevan tyttöystävän Rihannan katsellessa tilannetta vierestä. Rihannan kerrotaan olleen tilanteesta erittäin järkyttynyt.

Paikalla Los Angelesin lentokentällä oli yli kymmenen poliisia, kun pari laskeutui laulajan kotimaasta Barbadokselta saapuneella yksityiskoneellaan.

Asap Rocky on ollut ongelmissa virkavallan kanssa aiemmin. Räppäri pidätettiin kesällä 2019 Ruotsissa pahoinpitelystä epäiltynä. Tuolloin hän sai kahden vuoden ehdollisen vankeusrangaistuksen.

Asap Rocky sai juuri vauvan poptähti Rihannan kanssa.

Laulaja on kertonut, etteivät hän ja Asap Rocky suunnitelleet lasta, vaan kyseessä oli iloinen yllätys.

Asap Rocky ja Rihanna saivat juuri lapsen. Kuva Rihannan raskausajalta toukokuussa.

– En tiedä milloin ovuloin tai mitään muutakaan sellaista. Me vain pidimme hauskaa, joka sitten näkyi testissä. En tuhlannut aikaa, vaan huusin hänet sisälle ja näytin hänelle testiä. Seuraavana aamuna olin lääkärin vastaanotolla ja meidän matkamme alkoi, Rihanna kommentoi Voguessa aiemmin tänä vuonna.

Source Link is.fi