Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4a8d26e9558a2cd29ccbe29a61b947de, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Juvan epäilty paljusurmaaja vangittiin – tämä voimailijan kuolemaan johtaneista tapahtumista tiedetään – Uutisalue

Juvan epäilty paljusurmaaja vangittiin – tämä voimailijan kuolemaan johtaneista tapahtumista tiedetään

Etelä-Savon käräjäoikeudessa käsiteltiin keskiviikkona iltapäivällä Juvan paljusurmasta epäillyn miehen vangitsemista. Mies vangittiin käräjäoikeuden päätöksellä todennäköisin syin taposta epäiltynä.

Epäilty asuu Juvalla ja on 35-vuotias. IS:n selvityksen perusteella häntä ei ole ainakaan viimeisten 10 vuoden aikana tuomittu rikoksista Suomessa.

Kotipaikkakuntansa käräjäoikeudessa hänen nimillään löytyy ainoastaan vanhoja velkomusjuttuja.

Lue lisää: Poliisi epäilee: Mies hukutettiin paljuun Juvalla – vainajan asento herätti epäilykset

Nelikymppinen paikkakuntalainen mies löytyi kuolleena omakotitalon pihaan pystytetystä pienestä kylpypaljusta lauantaina illalla. IS:n tietojen mukaan Juvan keskustan alueella sijaitseva omakotitalo on rikoksesta epäillyn miehen asuinpaikka.

Vainaja oli poliisin alustavan käsityksen mukaan kuollut hukkumisen seurauksena, mutta hänen ylävartalonsa ei löytöhetkellä ollut vedessä, vaan vainaja oli istuma-asennossa. Paljussa oli poliisin mukaan vettä muutamia kymmeniä senttejä vettä.

Lisäksi vainajassa oli mahdollisia ulkoisen väkivallan merkkejä, poliisi kertoi tiistaina.

IS:n tietojen mukaan sekä uhri että epäilty ovat tunnettuja paikallisissa voimailupiireissä. Kuolleena löytynyt mies on vuosien varrella lisännyt harrastuksestaan useita videoita sosiaalisen median kanaviinsa. Hänet on tuomittu useista rikoksista kotipaikkakuntansa käräjäoikeudessa.

Lue lisää: Juvan epäilty paljusurma yllätti naapuruston – juhlinta kiinnitti huomiota ennenkin

Virkavallan käsityksen mukaan omakotitalolla oli vietetty lauantaina kesäisiä juhlia isommalla porukalla. Vainajasta oli ilmoittanut hätäkeskukseen paikalla ollut henkilö.

Kun poliisit saapuivat paikalle, väki oli merkittävästi vähentynyt. Epäillyn rikoksen tekoaikaan paikalla on virkavallan käsityksen mukaan ollut enää muutamia ihmisiä.

IS:n haastattelemat paikalliset kertoivat tiistaina illalla, että talolla on elämöity ennenkin ja virkavaltaakin tarvittu paikalle.

– Paljukuolema ei ollut minulle mikään yllätys, mutta se, että se onkin mahdollinen henkirikos, se kyllä yllätti. En minä sellaista osannut epäillä, IS:lle kerrottiin.

Poliisi tiedotti tiistaina jatkavansa teknistä tutkintaa ja kuulusteluja selvittääkseen, onko kyseessä rikos vai tapaturma. Käräjäoikeuden vangitsemispäätös vahvistaa käsitystä, että kyse on henkirikoksesta.

Epäilty on kuulusteluissa kiistänyt syyllistyneensä rikokseen.

IS ei keskiviikkona iltapäivällä tavoittanut tapauksen tutkinnanjohtajaa kommentoimaan asiaa.

Pakkokeinoistunnon ratkaisu venyi pitkälle iltapäivään.

Source Link is.fi