Banner Before Header

Katri Helenan kuuden vuoden hiljaiselo päättyi – julkaisee uuden version rakastetusta kappaleesta

Laulaja Katri Helena, 76, julkaisee joulukuussa uutta musiikkia kuuden vuoden hiljaiselon jälkeen. Levy-yhtiö Warner Music Finland tiedottaa, että laulaja julkaisee perjantaina 3. joulukuutta uuden version Hoosianna-jouluklassikosta.

Rakastettu joululaulu on Katri Helenan ensimmäinen levytys sitten vuonna 2015 julkaistun Niin on aina ollut -joulualbumin.

Levy-yhtiön mukaan kappaleen on tuottanut ja sovittanut Katri Helenan viimeisimmät albumit tuottanut Ville Riippa, joka on työskennellyt muun muassa Juha Tapion kanssa.

Katri Helena kertoo Warnerin tiedotteessa, että Hoosianna on hänelle merkittävä kappale, joka on kulkenut hänen mukanaan läpi elämän.

– Onhan sitä koulussa laulettu ja muuallakin. En ole koskaan joulukonsertissa sitä laulanut, mutta jos joskus vielä joulukonserttia tehdään, niin se tulee ohjelmistoon. Kaikkea hyvää toivon tämän laulun kautta kuuntelijoille, Katri Helena sanoo.

Uusi sovitus Hoosiannasta on tiedotteen mukaan Jouluradion tämän vuoden virallinen Hoosianna-tulkinta. Jouluradion Hoosianna-versioita on kuultu vuodesta 2012 alkaen useiden eri artistien versioimana. Katri Helenan versio soi Jouluradiossa ensimmäistä kertaa ensimmäisenä adventtina 28. marraskuuta.

Mittavan uran tehnyt Katri Helena on julkaissut kuuden vuosikymmenen aikana lähes 500 kappaletta. Ensimmäisen levytyksensä hän julkaisi vuonna 1963.

Viime vuosina 76-vuotias Katri Helena on elänyt hyvin pitkälti hiljaiseloa ja hänet on nähty julkisuudessa vain harvoin.

Source Link is.fi