Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_818d04e8cd38dd39ebf0aee88828bdf3, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kerrostalon sauna paloi myöhään torstai-iltana Tampereen Epilässä – Uutisalue

Kerrostalon sauna paloi myöhään torstai-iltana Tampereen Epilässä

Huoneistojen asukkaita evakuoitiin sammutustöiden ajaksi.

Placeholder-kuvituskuva, jossa on sininen kartta ja teksti: Läheltä.

Tampereen Epilässä syttyi myöhään torstai-iltana voimakas tulipalo kerrostalohuoneiston saunassa. Pirkanmaan pelastuslaitos kertoo, että palo rajoittui saunaan ja kylpyhuoneeseen, mutta huoneisto kärsi mittavat savuvahingot ja on asuinkelvoton. Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa.

Savua levisi nelikerroksisen kerrostalon kolmeen ylimpään kerrokseen ja huoneistojen asukkaita evakuoitiin sammutustöiden ajaksi. Pelastuslaitos joutui myös murtautumaan neljään huoneistoon varmistaakseen, ettei niissä ollut ihmisiä sisällä.

Osa asukkaista on palannut huoneistoihinsa ja osa on majoittunut muualle. Huoltoyhtiö ja sosiaalipäivystys jatkavat töitä palopaikalla.

Hälytys rakennuspalosta Winterinraitilla tuli ennen puolta kahtatoista illalla. Alkupalo saunasta saatiin sammutettua ennen puoltayötä. Palon syttymissyystä ei ole vielä tietoa.

Source Link yle.fi