Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a180b7c8a11d336838bc7361a3ba548b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Keskustanuoret lähettää pesäpallo­mailan kokoomukselle – ”Hyvä murskata lisää nuorten unelmia” – Uutisalue

Keskustanuoret lähettää pesäpallo­mailan kokoomukselle – ”Hyvä murskata lisää nuorten unelmia”

Kokoomusnuoret lähetti syksyllä 2021 keskusta-aiheiset kynnysmatot silloisille hallituspuolueille.

Keskustanuoret lähettää pääministeripuolue kokoomuksen puoluetoimistolle pesäpallomailan, nuorisojärjestö kertoo tiedotteessaan.

– Tämä “unelmien murskain” voidaan nyt ottaa kokoomuksessa laajemmin käyttöön, kun puolue näyttää haluavan tuhota loputkin nuorten unelmat, tiedotteessa todetaan.

Keskustanuorten puheenjohtajan Aleksi Sandroos ei säästele sanojaan moittiessaan kokoomuksen johtaman hallituksen politiikkaa.

– Uudella pesäpallomailalla on hyvä murskata lisää nuorten unelmia. Ei haaveita omistusasunnosta, leikkaukset ennaltaehkäisevään nuorisotyöhön ja opiskelijoiden pakottaminen velkaantumisen. Kirsikkana kakun päällä veroalet ministeritason palkkoihin velaksi meidän nuorten rahoilla, Sandroos sanoo tiedotteessa.

Keskustanuorten puheenjohtaja Aleksi Sandroos sanoo, että pesäpallomailalla kokoomuksen on ”hyvä murskata lisää nuorten unelmia”. Kuva: Anna Valli / Aamulehti

Kirsikkana kakun päällä veroalet ministeritason palkkoihin velaksi meidän nuorten rahoilla.

Keskustanuoret on tiedotteen mukaan ”järkyttynyt” hallituksen nuoriin kohdistuvista leikkauksista ja ”kokoomuksen vaalilupausten pettämisestä”.

– Vaaleissa kokoomus lupasi pysäyttää velkaantumisen ja pitää koulutuksen erityissuojeluksessa, mutta ääntenlaskun jälkeen pääministeripuolue toteutti nuorten unelmien murskaamisen ja ministeritason veronalennukset. Tämän kaiken vielä velaksi, tiedotteessa sanotaan.

Keskustanuoret kertoo lähettävänsä kokoomukselle pesäpallomailan. Kuva: Keskustanuoret

Keskustanuoria häiritsee esimerkiksi hallitusohjelman suunnitelmat lastensuojelun jälkihuollon ikärajan laskemisesta ja nuorisotyön leikkauksista.

– Opiskelijoiden pakottaminen velkaantumaan on järjetöntä sukupolvipolitiikkaa. Kokoomus viis veisaa nuorten tulevaisuudesta ja unelmista.

Keskustanuorten ”unelmien murskain” kokoomukselle. Kuva: Keskustanuoret

Mihin on kadonnut kokoomuksen omatunto sukupolvipolitiikassa?

Lue lisää: Yksi syrjäytynyt nuori maksaa yli miljoona euroa – silti tästä kaikesta aiotaan leikata

Keskustanuoret pitää ”törkeänä” myös sitä, että hallitus aikoo sekä leikata tukea että vähentää kohtuuhintaisten ARA-asuntojen tuotantoa.

– Keskustanuoret haluaa kysyä kokoomukselta miksi nuorten omistusasuntohaaveet halutaan tuhota poistamalla ensiasunnonostajan veroetuus? Mihin on kadonnut kokoomuksen omatunto sukupolvipolitiikassa?

Keskustanuoret on julkaissut Instagramissa pesäpallomaila-aiheisen videon, jossa se kritisoi hallituksen toimia.

KESKUSTANUORTEN tempauksen voi katsoa olevan eräänlainen vastaveto kokoomusnuorten taannoiselle tempaukselle. Kokoomusnuoret lähetti syksyllä 2021 keskustan logolla varustetut kynnysmatot silloisille hallituspuolueille Sdp:lle, keskustalle, vihreille, vasemmistoliitolle ja Rkp:lle.

Lue lisää: Kokoomusnuoret tekivät kynnysmattoja Keskustan logolla – puoluesihteeri närkästyi: ”En tykkää ollenkaan”

Kokoomusnuoret teetti keskustan logolla varustetut kynnysmatot, koska oppositio piti keskustaa tuolloin vasemmistopuolueiden apupuolueena hallituksessa.

– Keskustan rooli on ollut koko hallituskauden ajan toimia vasemmistopuolueiden kynnysmattona. Se on mahdollistanut yhden Suomen historian vasemmistolaisimman hallituksen pystyssä pysymisen. Vastineeksi tästä puoluetta on pidetty pilkkanaan, kynnysmattona, kaikissa hallituksen neuvotteluissa ja päätöksissä.

– Muistutuksena hallituksen dynamiikasta kokoomusnuoret lähettää kaikille hallituspuolueille keskusta-kynnysmatot, kokoomusnuoret totesi tuolloin tiedotteessaan.

Source Link is.fi