Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_42eba207ead0a6edc7e0799e0843fc5f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Koulussa loukkaantuneen tytön tapauksesta aloitetaan todennäköisesti rikostutkinta – Uutisalue

Koulussa loukkaantuneen tytön tapauksesta aloitetaan todennäköisesti rikostutkinta

Lapsella todettiin vasemmassa munuaisessa useita repeämiä, joista suurin on yli kolmen senttimetrin paksuinen.

7-vuotias lapsi sai koulupäivän aikana sisäelinvaurion pudottuaan kiipeily­telineestä välitunnilla Riihikosken yhtenäiskoulussa Pöytyällä. Kukaan ei ilmoittanut tapahtuneesta lapsen vanhemmille. Vanhemmat tekivät asiasta rikosilmoituksen.

Tapauksen tutkinnanjohtaja on rikoskomisario Petri Lamppu Lounais-Suomen poliisista. Lamppu kertoo, ettei kuulemisia ole vielä aloitettu ja rikosnimikkeet ovat pohdinnassa.

– Tapaus on alustavassa selvittelyssä, mutta ainakin heitteillepano. Mahdollisesti virka­velvollisuuden rikkominen, riippuen millaisia ohjeistuksia on ollut.

Seuraavaksi poliisi aikoo kuulustella sekä terveydenhoitajaa että opettajaa. Loukkaantunut lapsi on edelleen sairaalassa. Poliisi kertoo, että myös häntä on tarkoitus kuulla.

– Kyllä näillä lähtötiedoilla varmasti siirrytään varsinaiseenkin esitutkintaan, mutta kuten sanottua emme ole vielä kuulleet ketään.

Lapsi meni putoamisen jälkeen terveydenhoitajan luo ja kertoi hänelle mitä tapahtui. Terveydenhoitaja tutki lapsen ja saattoi hänet sitten takaisin luokkaan. Sen paremmin terveydenhoitaja kuin opettajakaan ei ottanut yhteyttä lapsen vanhempiin.

Lapsen vanhemmat veivät tytön sairaalaan koulupäivän jälkeen. Turun yliopistollisessa sairaalassa lapsella todettiin vasemmassa munuaisessa useita repeämiä, joista suurin on yli kolmen senttimetrin paksuinen. Vielä ei ole tiedossa, milloin tyttö pääsee kotiin ja joutuuko hän leikkaukseen.

Source Link is.fi