Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_16c517b04fb5195ae461bba2fd6e1494, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kuka kivittää ikkunoita Riihimäellä? – Uutisalue

Kuka kivittää ikkunoita Riihimäellä?

Kesän ja syksyn aikana Riihimäellä on kivitetty asuintalojen ikkunoita. Hämeen poliisi kertoo tiedotteessa, että sunnuntain vastaisena yönä 25. syyskuuta ikkunoita kivitettiin Petsamon, Uramon ja Hirsimäen alueella.

Poliisilla on tutkinnassa kesän ja syksyn ajalta useita vastaavia tapauksia eri puolilta Riihimäkeä. Rikokset painottuvat Riihimäen pohjoispuolisille alueille Tienhaaraan, Sipusaareen ja Otsolaan. Poliisi kuitenkin korostaa, että yksittäisiä tapauksia on eri puolilta kaupunkia.

Poliisi tutkii tapauksia epäiltyinä vahingontekoina ja kotirauhan rikkomisina.

Rikoskomisario Lalli Jylhä Hämeen poliisilaitokselta kertoo Hämeen Sanomille, että tapauksia on yhteensä yli 20. Epäilty tekijä tai tekijät ovat tallentuneet joidenkin talojen valvontakameroihin.

– Meillä on yksittäisiä kuvia, mutta tutkinnallisista syistä en voi tällä hetkellä tarkentaa tietoja epäillystä.

Poliisi pyytää ilmoittamaan matalalla kynnyksellä epäilyttävästä toiminnasta hätäkeskukseen. Tietoja aiemmista ikkunoiden kivittämisistä voi kertoa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fi tai puhelimella numeroon 0295 414 222.

Source Link is.fi