Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d781146b5db9bf79967b0fd423eddfa5, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kuvat: Poliisi hinautti Pyhtään murhasta epäillyn autot tutkittaviksi – Uutisalue

Kuvat: Poliisi hinautti Pyhtään murhasta epäillyn autot tutkittaviksi

Murhasta epäillään 45-vuotiasta miestä.

Poliisi on hinauttanut Pyhtäällä tapahtuneesta perheenisän murhasta epäillyn 45-vuotiaan miehen autot.

Poliisi vei harmaan värisen Fordin sekä tummanvihreän, urheilullisen Audin tutkittaviksi.

Tilanteesta kuvat ottaneen Sasu Mäkisen mukaan autoja tutkittiin poliisikoiran avulla Kotkansaaren paloaseman hallissa. Paikalla oli pari poliisipartiota sekä poliisin tutkijoita.

Autot olivat olleet epäillyn miehen pihassa.

Poliisi hinautti kaksi epäillyn omistamaa autoa. Kuva: Sasu Mäkinen

Hinausauton kyydissä oli tummanvihreä Audi ja perässä harmaa Ford. Kuva: Sasu Mäkinen

Murhasta epäillään 45-vuotiasta miestä. Kuva: Sasu Mäkinen

Kaikki alkoi viime torstaina, kun omakotitalon asukas löytyi omasta pihastaan kuolleena Pyhtäällä. Uhri on IS:n tietojen mukaan 42-vuotias mies, joka asui lähisukulaisensa omistamassa talossa. Hän oli pienen lapsen isä.

Epäilty vangittiin Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa maanantaina. Mies vangittiin lievemmällä eli syytä epäillä -perusteella. Se tarkoittaa, että poliisin on viikon kuluessa löydettävä lisää näyttöä miehen syyllisyydestä. Muussa tapauksessa hänet on vapautettava.

Uhrin tunteneen mies sanoi IS:n haastattelussa, että hänen käsityksensä mukaan murhasta epäilty ja uhri tunsivat toisensa entuudestaan.

Source Link is.fi