Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_b4c7a54ed070cbce6daee2723f8b6802, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Lahtelainen Erika, 23, häkeltyi, kun megatähden stylisti otti häneen yhteyttä – ymmärsi vasta jälkikäteen, miten isosta asiasta oli kyse – Uutisalue
Banner Before Header

Lahtelainen Erika, 23, häkeltyi, kun megatähden stylisti otti häneen yhteyttä – ymmärsi vasta jälkikäteen, miten isosta asiasta oli kyse

Lahtelainen muotiopiskelija Erika Bergman, 23, ei oikein edes ymmärtänyt, kuinka isosta asiasta on kyse, kun brittiläinen stylisti otti häneen ensi kertaa yhteyttä. Stylisti oli törmännyt sosiaalisen median kautta Bergmanin suunnittelemaan asuun, jonka hän halusi asiakkaansa, laulaja Griffin ylle tulevaan MTV European Music Awards (EMA) -gaalaan.

Asun inspiraationa toimivat venäläiset verhokankaat.

Erika Bergman oli riemuissaan nähdessään oman luomuksensa punaisella matolla.

Bergman oli hädin tuskin kuullut Griffistäkään. Kyseessä on 20-vuotias nuori artisti, joka löi kotimaassaan Englannissa läpi vuonna 2019 megahitillään Mirror Talk. Tänä vuonna hänet valittiin Brits Awardseissa musiikkialan nousevaksi tähdeksi.

– Vasta kun asuni oli punaisella matolla, ymmärsin miten isosta asiasta on kyse, Bergman riemuitsee.

Suunnittelijan mukaan kyseessä on suurin meriitti hänen alkavalla urallaan tähän mennessä.

– Taisin vähän hypähtää ilosta, kun näin asuni punaisella matolla. Tuntui aivan mahtavalta nähdä asu Griffin yllä ja se näytti todella hyvältä!

MTV EMA -gaala pidettiin tänä vuonna Budapestissä. Kyseessä on yksi Euroopan arvostetuimmista musiikkialan gaalatapahtumista.

Lue lisää: Robin Packalen pelmahti yllättäen kansainvälisen palkintogaalan punaiselle matolle – artistin tyyli kerää kehuja maailmalla

Erika Bergman on asunut yli puolet elämästään Venäjällä.

Bergman opiskelee paraikaa neljättä eli viimeistä vuottaan Lahden muotoiluinstituutissa. Hän valmistuu puvustusmuotoilijaksi.

Bergmanin mukaan kyseinen vaatemallisto sai alkunsa osana hänen opiskeluaan ja sen inspiraationa toimi venäläisten kotien pitsiverhot. Persoonallisen malliston nimi on Curtain Robbers, eli verhovarkaat. Bergman on puoliksi venäläinen ja asunut aikanaan 15 vuotta Pietarissa.

– Rakastan venäläistä pitsiä. Mallisto tuli tehtyä siihen henkeen, mutta yleisesti pyrin töissäni vain ilmaisemaan luovuuttani, hän kertoo.

Vaikka Bergmanilla on vielä opinnot kesken, hän tietää jo haluavansa itselleen ammatin vaatesuunnittelun parista. Hänen suuri haaveensa olisi tehdä kokonainen kaupallinen mallisto ja lopulta menestyä suomalaisena suunnittelijana.

– Nähtäväksi jää, mihin tieni vie.

Source Link is.fi