Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0b51db7187b1db30ca94819f4ad6f053, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Maajussi-Aino saa vain viisi kirjettä – yllättävä reaktio – Uutisalue

Maajussi-Aino saa vain viisi kirjettä – yllättävä reaktio

Varo juonipaljastuksia! Yksi Ainolle kirjeen lähettäneistä jakaa saman kiinnostuksenkohteen hänen kanssaan.

Maajussille morsian -kakkosjaksossa Aino ja muut maajussit saavat kauan odotetut kirjeet. Kuva: Aleksi Jalava / IS

Televisiossa maanantaina nähtävässä Maajussille morsian -jaksossa koetaan jännittäviä hetkiä, kun ohjelman maajussit saavat käsiinsä heille tulleet kirjeet.

Yksi kirjeitä jaksossa lukevista on tarvasjokelainen Aino, 40. Hän on ensin jännittänyt urjalalaisen Janin, 26, saamia kirjeitä henkisenä tukena. Seuraavaksi vuorossa on perehtyminen Ainon omiin kirjeisiin.

Hän on saanut viisi kirjettä. Aino suhtautuu määrään positiivisesti.

– Itse asiassa ihan kiva määrä. Tietysti se sisältöhän ratkaisee, Aino toteaa juontaja Vappu Pimiälle.

– Minä olin kyllä ihan tyytyväinen viiteen kirjeeseen. Ihanaa, että minulle kirjoitettiin. Olen tosi kiitollinen jokaisesta kirjeestä, hän kertoo.

– Itse asiassa ihan kiva määrä, Aino toteaa Vappu Pimiälle kirjeistä. Kuva: Aleksi Jalava / IS

Aino ilahtuu muun muassa siitä, että eräs kirjeen lähettänyt pitää Ainon tavoin vanhoista esineistä.

Aino emännöi 1500-luvulla perustettua tilaa. Tila on ollut hänen suvullaan 1890-luvulta lähtien. 10 vuotta sitten tilan emännäksi tullut Aino tekee päätyötä erityisopettajana.

Muun muassa musiikkia ja yhdistystoimintaa harrastava Aino etsii itselleen miestä, joka olisi esimerkiksi huumorintajuinen.

Ainon lisäksi ohjelmassa nähdään Ville, 32, Simojoelta, Sami, 31, Nurmijärveltä, Veli-Matti, 37, Ylivieskasta, Jani, 26, Urjalasta, Pinja, 35, Kärkölästä ja Kalle, 48, Pöytyältä. Kuva: Aleksi Jalava / IS

Aino on kolmen lapsen äiti. Hän kertoi IS:lle aiemmin, että pyörittää maatilaa yhdessä lastensa isän kanssa.

–  Se on täysin erillinen juttu, ja meidän suhteemme on jo aikoja sitten taputeltu, Aino totesi suhteestaan entiseen kumppaniinsa.

Nyt Ainon toiveissa olisi löytää vierelleen mies, jonka kanssa voi jakaa elämän.

– Haluan, että kumppanini on ennen kaikkea vakaa ja luotettava ihminen. Hän voi olla tyypillinen suomalainen mies, vähän sellainen jäyhä. Ei haittaa, jos tunneilmaisua joutuu vähän kaivamaan. Hän olisi kuitenkin aidosti ajatteleva ja tunteva ihminen, Aino avasi toiveitaan.

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20.

Source Link is.fi