Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e479778ec9438f0ed9d3f1867cf032a7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Maria Veitolan saamat vihaviestit muuttivat muotoaan – tykittää tiukkasanaisen vastauksen – Uutisalue

Maria Veitolan saamat vihaviestit muuttivat muotoaan – tykittää tiukkasanaisen vastauksen

Julkisuuden henkilöt ovat kommentoineet ahkerasti Veitolan päivitystä.

Toimittaja Maria Veitola, 51, kertoo sosiaalisessa mediassa saamistaan vihaviesteistä.

Veitola kertoo huomanneensa, että viestien sisältö on viime aikoina muuttunut.

Aiemmin Veitolan saamat vihaviesit käsittelivät hänen ulkonäköään tai seksuaalisuuttaan. Hän kertoo, että häntä on kutsuttu muun muassa miehen näköiseksi, rumaksi, oudoksi ja tyylitajuttomaksi.

– Nyt viestien sävy on kuitenkin muuttunut. En saa enää kuulla olevani ruma ja miehen näköinen, vaan minua pilkataan ikääntymisestäni.

– Minulle sanotaan, että olen vanha, elähtänyt ja siksi ruma. Pitäisi kuulemma jo antaa olla, siirtyä eläkkeelle tai mennä vanhainkotiin -minne tahansa kunhan ei esille. Hurjaa. Onko 51-vuotias todella teidän mielestänne eläke-ikäinen? Veitola kysyy Instagram-päivityksessään.

Maria Veitola kertoo päivityksessään, että suurin osa hänelle vihaviestejä lähettelevistä on miehiä. Kuva: Paula Kaskimaa / IS

Veitola kirjoittaa, että on mielestään kaikkea muuta.

– Olen nainen parhaassa iässä. Koskaan aiemmin en ole ollut näin varma itsestäni ja kyvyistäni, näin täynnä rohkeutta ja elämänviisautta.

– Iän tuoma viisaus, varmuus ja vahvuus on minulle tärkeä voimavara. Arvostan sitä itsessäni ja myös muissa.

Veitola kirjoittaa, että hänestä on järkyttävältä ajatella, että niin monet eivät koe asiaa samoin.

– 51-vuotiaana olen nainen parhaassa iässä, enkä todellakaan mikään parhaat päiväni nähnyt mummeli! Veitola tykittää.

Maria Veitola ei hyväksy vihaviestejä. Kuva: Terhi Ylimäinen

Veitolan päivitys on herättänyt keskustelua kommenttikentässä.

– Musta tuntuu, että yhä enemmän olen kiinnostunut ylempien leveleiden (itse pelaan vasta levelillä 42) naisten jutuista ja saan niistä paljon enemmän inspiraatiota! kirjoittaa laulaja Anna Puu päivityksen kommenttikentässä.

– Muakin alettiin pilkata ikääntymisestä heti kun tuli 30 täyteen, vaikee käsittää kun aika tuore juttu, kertoo puolestaan Onlyfans-tähti Erika Helin.

– Koen samoin, että elämä sen kun paranee kokemuksen myötä. Harmittaa niiden ihmisten puolesta, jotka kokee olevansa jo ”parhaat päivänsä nähneet”, että ehkä tässäkin omaa epävarmuutta ja pahoinvointia kanavoidaan sitten muihin että olo helpottaisi, Helin pohtii.

– Amen, allekirjoitan. Minulla on kohta viisikymppisenä naisena paras olla itseni kanssa ikinä, rakastan mua! kokki ja kirjailija Teresa Välimäki komppaa Veitolaa.

Source Link is.fi