Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d3de1af15c43c6d618f4eba4c7f775da, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Metallica-yhtyeen James Hetfield eroaa vaimostaan 25 vuoden jälkeen – Uutisalue

Metallica-yhtyeen James Hetfield eroaa vaimostaan 25 vuoden jälkeen

Metallica-yhtyeen nokkamies James Hetfieldin ja hänen vaimonsa Francesca Hetfieldin liitto on tullut tiensä päähän, kertoo TMZ. Sivusto kertoo, että James Hetfield jätti avioerohakemuksen jo jonkin aikaa sitten, mutta parin ero tuli julkisuuteen vasta nyt. Hetfieldit olivat yhdessä 25 vuoden ajan.

Metallica-nokkamiehen lähipiiristä kerrotaan TMZ:lle, että ex-aviopari on hyvissä väleissä erosta huolimatta.

Pari tapasi toisensa vuonna 1992. Häitä tanssittiin vuonna 1997. Parilla on kolme lasta ja Hetfield on haastatteluissa kuvaillut vaimonsa auttaneen häntä vaikeiden aikojen yli.

Hetfield on sanonut haastatteluissa raitistuneensa vuonna 2001, kun vaimo Francesca potkaisi hänet pihalle parin kodista. Hetfieldin mukaan hän ymmärsi olevansa vaarassa menettää perheensä ja päätti laittaa korkin kiinni.

– Perheen menettäminen pelotti minua ja se oli viimeinen niitti, Hetfield on muistellut.

– Vaimoni teki oikein heittäessään minut pihalle. Se säikäytti minut. Francesca sanoi, että pelkkä terapia ei riitä, vaan minun on mentävä hoitoon.

Vuonna 2019 Metallica joutui perumaan Australian- ja Uuden-Seelannin -kiertueensa Hetfieldin ongelmien takia. Yhtye uutisoi, että pitkään raittiina ollut Hetfield oli kirjautunut vieroitukseen.

– Kuten monet teistä varmaan tietävät, veljemme James on taistellut alkoholiriippuvuutensa kanssa monien vuosien ajan. Nyt hän on valitettavasti joutunut kirjautumaan jälleen vieroitushoitoon saadakseen itsensä kuntoon, bändi kertoi tuolloin.

Source Link is.fi