Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f42f90a1d64e6b6ce6f15cf7342d74cd, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Miehen kaahailu päättyi ulosajoon koulun pihaan Mynämäellä – Uutisalue

Miehen kaahailu päättyi ulosajoon koulun pihaan Mynämäellä

Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Autolla kaahailu päättyi Mynämäellä ajoneuvon hallinnan menetykseen ja ulosajoon paikallisen lukion pihalla. Asiasta tiedottaa Lounais-Suomen poliisi.

Poliisin kertoman mukaan Mynämäen lukion pihalle oli ajanut autollaan nuorehko mies kovalla nopeudella. Kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan, ja auto oli ajautunut katon kautta ympäri. Ajoneuvon turvatyynyt olivat lauenneet ulosajossa.

Koulun pihalla oli tapahtumahetkellä oppilaita, ja poliisi selvittää, onko heistä kukaan loukkaantunut tai ollut vaarassa jäädä auton alle.

Poliisi tavoitti tapahtumapaikalta ajoneuvon kuljettajan, jota epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta asiaan.

IS:n tavoittama Mynämäen lukion rehtori Pekka Leino kertoo, että ulosajo sattui noin puoli kahden aikaan iltapäivällä. Pihalla oli ollut muutama lukiolainen pyöräkatoksessa vain joidenkin metrien päässä autosta.

Auto oli rehtorin tietojen mukaan ajautunut katon kautta ympäri, jatkanut kulkuaan ja törmännyt pieneen ojaan, jolloin sen turvatyynyt olivat lauenneet.

Leinon mukaan kuljettaja ei ollut lukion oppilas tai entinen oppilas. Tapahtuneen jälkeen rehtori oli tehnyt asiasta kuulutuksen, jossa oppilaita oli kehotettu pysymään sisällä, kunnes poliisi on selvittänyt tilanteen.

Source Link is.fi