Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d964b89273332ff66a96e48c5029d72b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Monacon hovi julkaisi ensimmäisen yhteis­kuvan Albertista ja Charlenesta ero­huhujen jälkeen – Uutisalue

Monacon hovi julkaisi ensimmäisen yhteis­kuvan Albertista ja Charlenesta ero­huhujen jälkeen

Elokuun lopussa ranskalaislehdessä kirjoitettiin Charlenen muuttaneen Sveitsiin. Monacon hovi ei ole kommentoinut väitteitä.

Monacon ruhtinaspari Albertin ja Charlenen ympärillä velloneet erohuhut saivat jälleen pontta elokuussa, kun ranskalaislehti Voici väitti Charlenen muuttaneen kaikessa hiljaisuudessa Sveitsiin.

Lue lisää: Ranskalaislehti: Ruhtinatar Charlene muutti pois Monacosta

Lehden sisäpiirilähteiden mukaan Charlenen ja Albertin elämät ovat ajautuneet yhä kauemmas toisistaan, mutta Charlene on luvannut pistäytyä Monacossa aina tärkeissä edustustilaisuuksissa. Pian Voici-lehden uutisen jälkeen kerrottiin, että Charlene on poistanut kaikessa hiljaisuudessa Instagram-tilinsä.

Hovi ei ole kommentoinut ranskalaislehden väitteitä. Lauantaina 2. syyskuuta Monacon hovi julkaisi kuitenkin Instagram-tilillään kuvan, jossa ruhtinaspari poseeraa edustustilaisuudessa. Kuvaan oli aluksi merkitty Charlenen Instagram-tili, joka ei ole enää toiminnassa. Julkaisun jälkeen hovi poisti merkinnän ja vaihtoi sen princessecharlene-aihetunnisteeseen.

Kuvan yhteydessä hovi tiedottaa ruhtinasparin edustaneen yhdessä tv-kanava TVMonacon avajaisissa perjantaina.

Ranskalaislehti Voici kirjoitti aiemmin, että pariskunta olisi päättänyt näyttää ulospäin yhtenäiseltä parilta, eikä vähiten lastensa takia. Voicin väitteistä uutisoi saksalaislehti Bild.

Ranskalaislehti kertoi jo viime vuoden toukokuussa sisäpiirilähteisiinsä perustuen ruhtinasparin aviokriisistä. Jo tuolloin lehti uutisoi Charlenen muuttavan Sveitsiin. Hurjimpien väitteiden mukaan ruhtinas Albert maksaisi eron jälkeen Charlenelle peräti 12 miljoonaa euroa vuodessa korvauksena siitä, että pariskunnan lapset eivät muuttaisi äitinsä mukana Sveitsiin.

Tuolloin ruhtinasparin lähipiiri riensi kiistämään eroväitteet.

– Oltuaan niin kauan poissa sairautensa vuoksi Charlene on äärimmäisen onnellinen ollessaan kotona Albertin ja lasten kanssa. He viettävät jokaisen viikonlopun asunnollaan maaseudulla. Albert tukee Charlenea sataprosenttisesti ja auttaa häntä hyväntekeväisyystyönsä kanssa, sisäpiiristä kerrottiin Page Sixille.

Charlene on kärsinyt terveysongelmista loppuvuodesta 2021 lähtien, jolloin hän vetäytyi hoitoon yksityisklinikalle Sveitsiin. Tuolloin kävi ilmi, että ruhtinatar Charlene kärsii sekä syvästä henkisestä, että fyysisestä uupumuksesta. Hovi kertoi tuolloin, ettei ruhtinatar kyennyt ”normaaliin elämään”.

Uupumuksen taustalla arvellaan olevan Charlenen lyhyeksi kaavailtu Afrikan-matka viime keväänä, joka venähti kuukausien mittaiseksi. Ruhtinatar sairastui matkalla nenän ja nielun infektioon, jota jouduttiin operoimaan monta kertaa.

Charlene palasi julkisuuteen vappuna 2022. Charlene edusti tuolloin puolisonsa ja 7-vuotiaiden kaksostensa kanssa Monacon E-Prix-formulakisassa. Reilu viikko sen jälkeen ruhtinaspari edusti rugby-turnauksessa yhdessä lastensa kanssa.

Source Link is.fi