Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c37017f9ac335ee0ebbcec95d6327d50, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Monacon ruhtinasparin kiusallinen esiintyminen kiihdyttää erohuhuja – Charlenen eleet kiinnittivät huomion – Uutisalue

Monacon ruhtinasparin kiusallinen esiintyminen kiihdyttää erohuhuja – Charlenen eleet kiinnittivät huomion

Prinsessa Charlene ja prinssi Albert esiintyivät viikonloppuna MonacoTV-kanavalla.

Monacon ruhtinaspari edusti yhdessä televisiossa viikonloppuna. Daily Mailin mukaan prinsessa Charlene ja prinssi Albert näyttäytyivät lähetyksessä kiusallisen oloisina.

Erityisesti Charlenen olemus on kiinnittänyt ihmisten huomion. Hän näytti lehden mukaan jännittyneeltä, eikä hän puhunut paljoa. Albert sen sijaan puhui lähetyksessä innoissaan uudesta MonacoTV-kanavasta.

Charlenen kuvaillaan puristaneen käsiään ja ottaneen välillä erittäin syviä hengityksiä, ennen kuin tämä väläytti lehden kuvailujen mukaan kiusaantuneen hymyn kameralle.

Ruhtinaspari on ollut jo pitkään erohuhujen pyörteissä. Syyskuussa hovi julkaisi yhteiskuvan Charlenesta ja Albertista, mutta se ei ole pysäyttänyt spekulaatioita.

Ranskalaismedian mukaan Charlene olisi myös muuttanut kaikessa hiljaisuudessa Sveitsiin. Sisäpiirilähteiden mukaan ruhtinasparin elämät ovat ajautuneet koko ajan kauemmas toisistaan. Charlenen on kerrottu pistäytyvän Monacossa tärkeissä edustustilaisuuksissa.

Prinsessa Charlenen on kerrottu muuttaneen pois prinssi Albertin luota. Kuva: Beata Zawrzel

Prinsessa Charlenen Instagram-tili on myös hiljattain poistettu. Hänen elämäänsä siellä seurasi yli 460 000 ihmistä. Hovin virallinen The Princess Charlene of Monaco Foundation -tili on kuitenkin edelleen olemassa.

Charlene loi uransa olympiatason huippu-uimarina vuosina 1996-2007. Hän tapasi prinssi Albertin vuonna 2000 Monacossa järjestetyssä uintitapahtumassa. He edustivat ensimmäisen kerran julkisesti pariskuntana kuusi vuotta myöhemmin Torinon talviolympialaisten avajaisissa.

Parin kihlautumisesta kerrottiin vuonna 2010 ja häitä vietettiin seuraavana kesänä. Vuosien aikana ruhtinasparin väleistä on uutisoitu usein, eikä nyt ole ensimmäinen kerta, kun heidän välinsä aiheuttavat hämmennystä.

Charlene on kärsinyt terveysongelmista loppuvuodesta 2021 lähtien, jolloin hän vetäytyi hoitoon yksityisklinikalle Sveitsiin. Tuolloin kävi ilmi, että ruhtinatar Charlene kärsii sekä syvästä henkisestä, että fyysisestä uupumuksesta. Hovi kertoi tuolloin, ettei ruhtinatar kyennyt ”normaaliin elämään”.

Source Link is.fi