Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_81cd112ad55d8bd0babdcc0deb8c136e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Naapuri havahtui keskellä yötä kovaan ääneen – kurkkaus postiluukusta poiki soiton hätänumeroon – Uutisalue
Banner Before Header

Naapuri havahtui keskellä yötä kovaan ääneen – kurkkaus postiluukusta poiki soiton hätänumeroon

Palo sai alkunsa olohuoneesta.

Helsingin Kontulassa naapuri havahtui aamuyön tunteina palovaroittimen kovaan ääneen. Ääni tuli kerrostalon ylimmän kerroksen huoneistosta.

Naapuri kurkkasi kyseisen huoneiston postilaatikosta ja havaitsi, että asunnosta tuli savua. Hän ilmoitti palosta hätäkeskukseen.

Kontulakaaren kerrostaloon sammutustöihin saapui yhdeksän pelastuslaitoksen yksikköä.

Huoneiston sisälle oli jäänyt yksi asukas ja kissa. Asukas ei ollut itse huomannut savua.

– Olohuoneessa oli pieni palon alku. Siitä muodostui jonkin verran palokaasuja, jotka levisivät vain hieman porrashuoneeseen, päivystävä palomestari Vesa Paatelma kertoo.

Hän ei ota tarkemmin kantaa, miten palo sai alkunsa.

Pelastuslaitos pelasti sekä asukkaan että kissan palavasta asunnosta. Palomiehet saivat kissan kiinni ja laittoivat sen sammutustöiden ajaksi kissalle tarkoitettuun häkkiin.

– Pelastettu henkilö loukkaantui lievästi, kissa on myös kunnossa. Vaikuttaa siltä, että sekä kissa että henkilö voivat jäädä asuntoon, Paatelma raportoi.

Palo ei aiheuttanut talon muille asunnoille eikä asukkaille vaaraa.

Source Link is.fi