Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4dc88f0be34ecbfba90e5a5f2e8e3210, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Näin Johnny Depp juhli voittoaan – oli brittipubissa vain minuutteja ennen oikeuden päätöstä – Uutisalue

Näin Johnny Depp juhli voittoaan – oli brittipubissa vain minuutteja ennen oikeuden päätöstä

Ex-näyttelijäparin, Johnny Deppin, 58, ja Amber Heardin, 36, oikeuskiista tuli päätökseensä kesäkuun 1. päivä, kun Heard tuomittiin kunnianloukkauksesta Deppiä kohtaan.

Valamiehistö langetti Heardin maksamaan 15 miljoonan dollarin (noin 14 miljoonan euron) korvaukset Deppille.

Lue lisää: Tuomio tuli: Amber Heard syyllistyi Johnny Deppin kunnian loukkaamiseen

Depp ei ollut itse tuomioistuimessa paikalla, sillä hän on parhaillaan Iso-Britanniassa. Brittilehti Mirror kertoo, että Depp bongattiin vain minuutteja ennen oikeuden päätöstä newcastlelaisesta pubista, jossa hän nautiskeli brittiläisen Fish and chips -klassikkoannoksen oluen kera.

Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäyntiä pystyi seuraamaan suorana jatkuvasti.

Bridge Tavern -pubin johtaja Janine Latchford kertoo Mirrorille, että hän ei voinut uskoa silmiään, kun näki Deppin astuvan pubiin sisään torstai-iltapäivänä.

– Ihmiset tungeksivat hänen ympärilleen, mutta ehdin vaihtaa hänen kanssaan muutaman sanan. Hän oli todella ystävällinen ja mukava kaikille. Hän lähti juuri ennen tuomion julkistamista Zoom-videopuheluun, Latchford kertoo.

Latchford kertoo, että pubin ympärillä oli Deppin lähtiessä jo muutama sata ihmistä odottamassa näyttelijän näkemistä, ja ovelle täytyi kutsua lisää henkilökuntaa turvaamaan Deppin poistuminen pubista.

People-lehden mukaan Depp oli silminnähden hyväntuulinen ja iloinen.

– Näin hänet hänen lähtiessään pubin yläkerrasta ja sain kätellä häntä. Hän hymyili minulle, vinkkasi silmäänsä ja sanoi kiitos. Hän vaikutti hyvin iloiselta ja kiitolliselta, pubissa ollut Gary Spedding kertoo Peoplelle.

Oikeuden päätöksen julkistamisen jälkeen Depp nähtiin Mirrorin mukaan juhlimassa voittoaan Newcastlen Jesmondissa.

Amber Heard kertoi olevansa pettynyt oikeuden päätökseen.

Amber Heardin ja Johnny Deppin oikeuskiista on herättänyt valtavasti mediahuomiota, ja oikeudenkäyntiä pystyi seuraamaan suorana koko käsittelyn ajan. Valamiehistö langetti Johnny Deppin maksamaan Heardille kunnianloukkauksesta kahden miljoonan vahingonkorvauksen.

Heardin tuomion lisäksi myös Depp määrättiin maksamaan ex-vaimolleen korvauksia. Valamiehistön mukaan Depp herjasi Heardia, mutta se tapahtui hänen asianajajansa Adam Waldmanin kautta ja vain yhdessä kolmesta syytteestä.

Se ei sisältänyt rangaistuksellista vahingonkorvausta.

Heard ilmaisi pettymyksensä tuomioon:

– Pettymys, jota tunnen tänään, on sanoinkuvaamaton, Heard totesi tuoreeltaan.

– Olen pettynyt siihen, mitä tämä tuomio merkitsee muille naisille. Se on takaisku. Se siirtää kellon taaksepäin aikaan, jolloin nainen, joka puhui ja puhui, voitiin julkisesti häväistä ja nöyryyttää. Se kumoaa ajatuksen siitä, että naisiin kohdistuva väkivalta on otettava vakavasti.

Source Link is.fi