Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6682647f78a82fa3c3e85951d508e27f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Näin viranomaiset onnittelevat isiä sosiaalisessa mediassa – Uutisalue

Näin viranomaiset onnittelevat isiä sosiaalisessa mediassa

Isiä ovat muistaneet muun muassa eduskunta, puolustusvoimat ja pelastuslaitokset.

Sunnuntaina juhlittava isänpäivä on innoittanut viranomaisia sanailemaan isien kunniaksi sosiaalisessa mediassa.

Eduskunta julkaisi viestipalvelu X:ssä sinisävyisen, kukka-aiheisen onnittelukuvan.

– Isänpäivää vietetään Suomessa kaikkien isien kunniaksi marraskuun toisena sunnuntaina. Päivä on ollut virallinen liputuspäivä vuodesta 2019 lähtien, eduskunta kertoo.

Puolustusvoimat kirjoittaa isien olevan tärkeässä roolissa puolustusvoimien henkilökunnassa niin varusmiehinä, reservissä kuin kotijoukoissakin.

– Varusmiespalvelus yhdistääkin usein sukupolvia, puolustusvoimat totesi, ja tiedusteli seuraajiltaan, ovatko he jakaneet inttikokemuksiaan isänsä kanssa.

Sisäministeriön onnittelujulkaisua koristaa kuva salossa lepattavista Suomen lipuista. Merivartiosto uudelleenjulkaisi sisäministeriön onnitteluviestin omalla X-tilillään.

– Tänään liput liehuvat isänpäivän kunniaksi. Onnea kaikille isille, sisäministeriö kirjoittaa.

Pelastajat ja ensihoitajat ovat sankareita töissä, mutta jokainen isä on sankari kotona, kirjoittaa Varsinais-Suomen pelastuslaitos julkaisussaan.

– Varsinais-Suomen pelastuslaitos toivottaa erinomaista isänpäivää kaikille isille!

Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen isänpäivätoivotuksessa ääneen pääsee kolmen teini-ikäisen lapsen isä, sopimuspelastaja Janne Rauhanen.

– Sopimuspelastajana oleminen on elämäntapa ja toki se heijastuu myös lapsiin. Ajatus turvallisuudesta on erilainen, hän sanoo pelastuslaitoksen kirjoituksessa.

Itä-Uudenmaan pelastuslaitos toivottaa lyhyesti ja ytimekkäästi hyvää isänpäivää kaikille, joilla on isän rooli.

Valtioneuvosto kertoo liputtavansa sunnuntaina isien kunniaksi.

– Hyvää isänpäivää, toivotus kuuluu.

Source Link is.fi