Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_bd3f8fa3fc2b738634dc425549593b24, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Nenäpäivän villasukkamarkkinat saivat neulojat liikkeelle – suora lähetys Turun kauppatorilta kello 10 – Uutisalue

Nenäpäivän villasukkamarkkinat saivat neulojat liikkeelle – suora lähetys Turun kauppatorilta kello 10

Ahkerat neulojat ovat jälleen lahjoittaneet sukkia myytäväksi Nenäpäivän hyväksi, ja vapaaehtoisvoimin Turun torilla on vilkas markkinatunnelma.

Vuonna 2022 Nenäpäivän sukkamarkkinoilla riitti pengottavaa. Kuva: Minna Rosvall / Yle

Nenäpäivää vietetään, jotta jokaisella maailman lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään.

Turussa Ylen Nenäpäivän villasukkamarkkinat ovat odotettu tapahtuma. Vuodesta toiseen yleisö lahjoittaa markkinoille satoja sukkapareja. Tällä kertaa niitä tuli taas säkkikaupalla.

Sukat myydään Nenäpäivänä Turun kauppatorilla, ja monet asiakkaat ovat jo odottaneet tapahtumaa ja hankkivat usein kunnon kasan sukkia esimerkiksi lahjoiksi.

Nenäpäivän järjestävät yhdeksän järjestöä Ylen kanssa. Mukana ovat Punainen Risti, Unicef, Pelastakaa lapset, Plan International, Fida, Solidaarisuus, Suomen Lähetysseura, SASK ja Kirkon ulkomaanapu.

Nenäpäivän lahjoitukset suunnataan maailman lasten koulutuksen, terveyden, turvan ja ravinnonsaannin edistämiseen. Tarkoitus on tukea kehitysyhteistyöhankkeilla kaikkein heikoimmassa asemassa olevia lapsia Aasiassa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa.

Tarkemmat tiedot löytyvät Nenäpäivän verkkosivulta.

Source Link yle.fi