Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1e4b1e8b82100e5075975d0db50b95d1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Niinistö kertoi Zelenskyille Suomen Nato-järjestelyistä – Zelenskyiltä täysi tuki – Uutisalue

Niinistö kertoi Zelenskyille Suomen Nato-järjestelyistä – Zelenskyiltä täysi tuki

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö keskusteli torstaina Ukrainan virkaveljensä Volodymyr Zelenskyin kanssa ja kertoi Suomen tuoreimmista askelista kohti Nato-jäsenyyttä. Asiasta tiedotetaan Niinistön Twitter-tilillä.

Niinistön mukaan Zelenskyi ilmaisi Suomen mahdolliselle jäsenyydelle täyden tukensa. Keskustelun aikana Niinistö puolestaan painotti, että sotaa käyvällä Ukrainalla on edelleen Suomen vankka tuki.

Presidentti Niinistö ja pääministeri Sanna Marin (sd) ilmoittivat myönteisen Nato-kantansa aiemmin aamupäivällä. Valtiojohdon, presidentin ja hallituksen ulko- ja turvallisuuspoliittisen ministerivaliokunnan, TP-Utvan on arveltu kokoontuvan sunnuntaina suosittelemaan, että Suomi hakisi puolustusliitto Naton jäseneksi.

Source Link is.fi