Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7dd895cbb975aee9ecf970a5b5ec5479, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Niinistö soitti Stubbille – Uutisalue

Niinistö soitti Stubbille

Sauli Niinistö kertoi puhuneensa sunnuntai-iltana puhelimessa sekä Alexander Stubbin että Pekka Haaviston kanssa.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on onnitellut Alexander Stubbia valinnasta seuraavaksi Suomen presidentiksi viestipalvelu X:ssä, eli entisessä Twitterissä. Hän kertoo myös keskustelleensa sekä Pekka Haaviston että Stubbin kanssa puhelimessa.

– Puhelut Alexander Stubbin ja Pekka Haaviston kanssa. Hienot ja rehdit kampanjat takana kaikilla ehdokkailla, keskusteluja on ollut ilo seurata. Onnittelut vielä kerran Alexander Stubb valinnasta Suomen tasavallan 13. presidentiksi, Niinistö kirjoitti X-palvelussa.

Tasavallan presidentin kanslia kertoi asiasta myös tiedotteessa.

– Tasavallan presidentti Sauli Niinistö esitti onnittelunsa seuraavaksi tasavallan presidentiksi valitulle professori Alexander Stubbille vaali-iltana sunnuntaina 11. helmikuuta 2024. Presidentti Niinistö puhui lisäksi kansanedustaja Pekka Haaviston kanssa ja kiitti häntä hienosta kampanjasta.

Stubb kertoi omissa vaalivalvojaisissaan IS:lle, että Niinistö soitti hänelle ja onnitteli noin kello 22.15. Stubb oli silloin matkalla vastaehdokkaansa Haaviston vaalivalvojaisiin.

Myös tohtori Jenni Haukio onnitteli juuri valittua presidenttiä sunnuntaina.

– Onnittelut upeista kampanjoista molemmille ehdokkaille ja lämpimät onnittelut valitulle tasavallan presidenttiparille Alexander Stubb ja Suzanne Innes-Stubb! Kiitos Suzanne ja Antonio Flores panoksestanne keskusteluihin vaalien alla – roolinne on ollut arvokas ja merkittävä.

Aiemmin sunnuntaina Stubbia onnitteli X:ssä myös Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi, joka kertoi odottavansa sitä, että pääsee edistämään Ukrainan ja Suomen suhdetta yhdessä tulevan presidentin kanssa.

Juttuun lisätty Stubbin kommentti kello 23.35

Source Link is.fi