Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2d7d5152ad42974eb5ddedfda823e6ba, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Paula Noronen putosi Masked Singeristä – tätä hän pelkäsi – Uutisalue

Paula Noronen putosi Masked Singeristä – tätä hän pelkäsi

Paula Noronen kertoo nauttineensa ohjelmaan osallistumisesta.

MASKED SINGER SUOMI -lauluohjelmasta putosi lauantaina kisan kymmenes hahmo Taapero. Hahmon takaa paljastui radiojuontaja, kirjailija ja koomikko Paula Noronen.

IS kertoi aiemmin, kuinka paljastus sai etsijäraadin tyytyväisyyden valtaan. Kaikki olivat lähes koko kauden arvelleet, että hahmon takana on juuri Noronen.

Nyt Noronen on kertonut sosiaalisessa mediassa ajastaan ohjelmassa. Hän kertoo nauttineensa kokemuksesta, vaikka pelkäsikin etukäteen kutsua ohjelmaan.

– Pelkäsin sitä päivää, että minua pyydettäisiin Masked Singeriin. Tiesin, etten kieltäytyisi, vaikka laulu- ja tanssitaitoni riittävät juuri ja juuri sen hämyisimmän karaokeluolan viimeiseen nurkkaan. Ja ai saakeli että oli hienoa, vaikkei tuolta Taaperon pään alta oikein mitään nähnytkään! Noronen kirjoittaa Instagramissa.

Hän myös kiittää kirjoituksessaan katsojia ja työryhmää kannustuksesta.

– Kiitos myös rakkaat tuomarit Maria Veitola, Benjamin Peltonen, Jenni Poikelus ja Janne Kataja, edessänne oli piinallista, kivaa ja hikistä seistä. Ja sit tietty Ile Uusivuori mun mancrush, jota halailin aina kun mahdollista.

Ohjelman etsijät ja juontaja Uusivuori ovat kommentoineet Norosen kuvaa kannustavasti.

– Olet ihanin. On kunnia olla sun mancrush. Oot kyllä ihan mieletön! Uusivuori kirjoittaa.

Noronen esiintyi ohjelmassa Taapero-hahmona. Kuva: Saku Tiainen

– Ikisuosikkini Paula! Oli lystiä, että olit messissä. Ja lauloit upeasti. Sä olet käsittämättömän monipuolinen taiteilija. Arvostan aina, Janne Kataja toteaa.

– Olit uskomaton, Benjamin Peltonen puolestaan kirjoittaa nauruemojin ja sydänemojin kera.

– Paulaaaa!!! Olit niin rakastettava ja riivaava taapero! Kiitos hämmentävistä esityksistä ja siitä, että leikit meidän kanssa! Maria Veitola kirjoittaa.

– Ihan paras, hassuin ja hellyttävin hahmo ikinä, totesi puolestaan kehuihin yhtynyt juontaja Ellen Jokikunnas.

Source Link is.fi