Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8fb3c2c04a9e1eba2b7b88f47279240c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Pippa Laukka sai vartalostaan ikävän kommentin ja vihan tunne lehahti hänessä – ilkeä huomio osui arkaan paikkaan – Uutisalue

Pippa Laukka sai vartalostaan ikävän kommentin ja vihan tunne lehahti hänessä – ilkeä huomio osui arkaan paikkaan

Tv:stä tuttu lääkäri ja hyvinvoinnin asiantuntija Pippa Laukka kertoo Instagramissa saaneensa viime syksynä somessa ikävän kommentin, joka meni välittömästi hänen ihonsa alle.

Laukan mukaan harva törkykomentti hetkauttaa häntä enää juuri lainkaan, mutta tällä kertaa viesti osui arkaan paikkaan ja satutti häntä syvältä.

– Siinä haukuttiin käsiläskejäni, allejani. Pystyn helposti asettumaan palautteen antajan osaan, yleensä tunnen surua ja mielipahaa hänen puolestaan. Nyt en kyennyt asettumaan empaattiseksi ja viisaaksi, vaan tunsin puhdasta vihaa ja kapinaa, Laukka kirjoittaa Instagramissa julkaisemansa jumppakuvan yhteydessä.

– Kun olin joitakin päiviä vellonut käärmeliemessä, päätin ryhtyä toimeen. En haukkujan, vaan ITSENI takia. Totuus nimittäin oli se, että palaute sattui kohtaan, mihin en itsekään ollut tyytyväinen kropassani.

Laukan mukaan hänen hauiksensa olivat kadonneet vaihdevuosien ja salitreenistä pidetyn vuosikausien tauon takia. Laukka juoksee aktiivisesti, mutta se ei ollut kehittänyt hänen käsilihaksiaan.

Laukka tietää, ettei hän ollut asian kanssa yksin, sillä hänen hääpukuja myyvä ystävänsä kertoi, että ”allikriisi”on noin joka toisen suomalaisnaisen mielessä.

Laukka päätti tarttua lopulta härkää sarvista ja alkoi treenata käsilihaksiaan. Hän kertoo, että määrätietoisuus tuotti tulosta ja nyt on hän on vielä entistäkin tyytyväisempi kehoonsa.

– Mielestäni olen ollut sinut itseni kanssa ennenkin, mutta nyt riemuitsen mihin kehoni vielä viisikymppisenä pystyy. Kehittymään, vahvistumaan ja kasvattamaan lihaksia. Treenit jatkuu ja parasta voimatreenissä on hyvä ja jaksava fiilis, ulkonäkö on sivutuote.

Kirjoituksensa lopuksi Laukka lähettää nasevat terveiset myös hänen allejaan haukkuneelle kommentoijalle.

– Sille käsiläskihaukkujalle haluaisin sanoa kiitos. Tää on vähän niin kuin sunkin ansiota, Laukka toteaa.

Laukka on kertonut saamistaan somekommenteista aiemminkin. Keväällä hän sai moitteita siitä, kun hän poseerasi tyttärensä vanhojen tansseissa verkkareissa.

Lue lisää: Pippa Laukka sai murskapalautetta pukeutumisestaan – vaihtoi tyyliään ja seuraajat villiintyivät

Pippa Laukka tunnetaan liikuntalääketieteen erikoislääkärinä, joka on nähty useissa tv:n hyvinvointiohjelmissa. Hän on myös osallistunut Myyrä-tosi-tv-ohjelmaan ja toiminut Helmarien joukkuelääkärinä.

Source Link is.fi