Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_02bf2c6d7c340d35dc7345c620192f2f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Poliisi epäilee: Ford-kuski ajoi mahdollisesti tahallaan päin teini-ikäistä pyöräilijää Järven­päässä – Uutisalue

Poliisi epäilee: Ford-kuski ajoi mahdollisesti tahallaan päin teini-ikäistä pyöräilijää Järven­päässä

Itä-Uudenmaan poliisi tiedottaa Järvenpäässä perjantaina 26. elokuuta iltayhdeksän jälkeen tapahtuneesta välikohtauksesta, jossa henkilöauto törmäsi tien sivussa ajaneeseen pyöräilijään. Poliisin mukaan 14-vuotias pyöräilijä loukkaantui onnettomuudessa.

– Silminnäkijöiden kertoman mukaan kyseessä oli vaalea porrasperäinen Ford Mondeo merkkinen henkilöauto, joka oli ajanut Kaskitietä polkupyörillä liikenteessä olleita poikia vastaan, kiihdyttänyt vauhtia ja koukannut mahdollisesti tahallaan vastaantulevien kaistalle, kertoo tutkinnajohtaja rikoskomisario Heidi Niemi poliisin tiedotteessa.

Poliisin mukaan autoilija ei pysähtynyt onnettomuuspaikalle selvittämään asiaa tai jättämään yhteystietojaan vaan huristeli Seutulantietä Kaskitien yli jäähallin suuntaan. Autossa oli silminnäkijöiden havaintojen mukaan kaksi miestä ja autosta oli tuulilasi rikki. Silminnäkijöitä oli paikalla useita, ja poliisin mukaan tapauksesta on myös videoitua todistusaineistoa.

Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havainnoistaan sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi. Myös tiedot kuljettajien henkilöllisyydestä tulisivat tarpeeseen.

Source Link is.fi