Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9b341a4fc1d8dee82246d101589759e8, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Poliisi epäilee Hyvinkään tehdashallipaloa tahallaan sytytetyksi – Uutisalue

Poliisi epäilee Hyvinkään tehdashallipaloa tahallaan sytytetyksi

Poliisi epäilee Hyvinkään tehdashallipaloa tahallaan sytytetyksi.

Martinsyrjäntiellä sijaitsevassa tehdashallissa syttyi keskiviikkoiltana noin kello kahdeksan aikaan tulipalo. Pelastuslaitos sai estettyä palon etenemisen niin, että se ei ehtinyt levitä rakennuksen ulkokuoreen.

Alustavien tietojen mukaan palo sai alkunsa tehdashallin toisen kerroksen parvella sijaitsevista oleskelutiloista.

– Tutkimme tapahtunutta rikosnimikkeellä törkeä vahingonteko ja epäilemme paloa tahallaan sytytetyksi. Hallissa ei ole tällä hetkellä aktiivista yritystoimintaa, ja tiloihin on jo aiemminkin kohdistettu ilkivaltaa, tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Markku Lylykangas Itä-Uudenmaan poliisista sanoo tiedotteessa.

Poliisi on kiinnostunut kaikista tulipaloon liittyvistä tiedoista ja vihjeistä. Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja Martinsyrjäntien alueella tapahtuma-aikaan liikkuneista henkilöistä.

Tiedot, vihjeet ja havainnot voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Source Link is.fi