Banner Before Header

Poliisi tutkii kaksois­murhaa Porvoossa – nainen ja alle koulu­ikäinen lapsi löytyivät kuolleina asunnosta

Poliisi tiedottaa tutkivansa kaksoismurhaa Porvoossa.

Poliisi löysi Porvoossa sijaitsevasta yksityisasunnosta kuolleen naisen sekä alle kouluikäisen lapsen. Poliisi teki löydön torstaina varhain aamulla. Lapsen ja naisen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jan Aarnisalo keskusrikospoliisista kertoo Ilta-Sanomille, että ruumiit löytyivät Itä-Uudenmaan poliisin saaman tehtävän yhteydessä.

Tutkinnan tuoreuteen vedoten hän kieltäytyy kommentoimasta tapauksen yksityiskohtia kuten sitä, millaisten seikkojen perusteella poliisi oli hälytetty paikalle asunnolle.

Poliisin mukaan myös perheen isä löydettiin menehtyneenä Helsingistä. Aarnisalo ei kommentoi, mikä on isän rooli henkirikostutkinnassa tai sitä, onko kyseessä perhesurmaepäily. Tutkinnanjohtaja ei vahvista, asuivatko kuolleina löydetyt mies, nainen ja lapsi samassa osoitteessa.

– En ota mitään kantaa rikosepäilyihin vielä. Teemme myös poissulkevaa tutkintaa. Tekninen tutkinta tekee nyt omaa työtään, ja huomenna olemme toivottavasti huomattavasti viisaampia, Aarnisalo sanoo.

Tapausta tutkitaan kahtena murhana erityisen raa’an tai julman tekotavan takia. Keskusrikospoliisi tutkii tapausta Itä-Uudenmaan poliisin kanssa.

Source Link is.fi