Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ebf8770920f404722305dda64e89085c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Poliisilla oli kiireinen juhannus Turun seudulla – Uutisalue

Poliisilla oli kiireinen juhannus Turun seudulla

Lounais-Suomen poliisilla piti kiirettä juhannuksen aikana.

Juhannusaaton aamun ja yön välisenä aikana poliisilla oli 569 tehtävää. Tehtävämäärä oli edellisvuoteen verrattuna lähes vastaava (591).

Juhannuspäivän aamun ja yön välisenä aikana poliisilla oli 497 tehtävää. Myös tämän ajankohdan tehtävämäärä oli lähes sama kuin viime vuonna (487).

Ikävin tapaus sattui Paraisilla, jossa Airistontiellä sijaitsevalla uimarannalla hukkui 69-vuotias mies. Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyn tutkintana.

Lue lisää: Ainakin viisi ihmistä hukkunut – poliisilla ollut kiireinen juhannus

Porissa tapahtui aattopäivänä noin klo 12.30 liikenneonnettomuus, jossa vaurioitui kolme ajoneuvoa. Neljä henkilöä joutui ensihoidon tarkistettavaksi.

Sen sijaan Raumanmeren juhannus -festivaali saa poliisilta kiitosta, sillä järjestäjän turvallisuusorganisaatio toimi hyvin. Poliisi teki festarialueella tai sen läheisyydessä 22 rikosilmoitusta huumausaineen käyttörikoksista ja kaksi huumausainerikoksista. Lisäksi tavattiin kaksi etsintäkuulutettua.

Rattijuoppoja jäi juhannusaaton ja juhannuspäivän aikana kiinni 41 kpl, joista 33 oli törkeitä rattijuopumuksia. Lisäksi kahden henkilön epäillään syyllistyneen vesiliikennejuopumukseen.

Aattoyönä poliisille tulleet hälytystehtävät olivat kiivaimmillaan puolen yön jälkeen ja jatkuivat aina aamuun asti. Poliisille tuli runsaasti tehtäviä erilaisista tappeluista, kotihälytyksistä ja muista häiriökäyttäytymisistä. Samantyyppiset tehtävät työllistivät poliisia koko juhannuksen ajan.

Source Link is.fi