Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_790cbbabd6c450734cc6538176cfb48d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Poliisilta lisätietoa Nurmi­järven ampumisesta: laukaukset kohdistettiin entiseen puolisoon – Uutisalue

Poliisilta lisätietoa Nurmi­järven ampumisesta: laukaukset kohdistettiin entiseen puolisoon

Itä-Uudenmaan poliisi kertoo tiedotteessa lisätietoa Nurmijärvellä sijaitsevalla Myllykukon huoltoasemalla eilen illalla kello seitsemän aikoihin tapahtuneesta ampumavälikohtauksesta.

Itä-Uudenmaan poliisi sai hätäkeskuksen kautta tehtävän kohteeseen noin kello seitsemältä. Ilmoituksen mukaan paikalla oli ammuttu laukauksia.

– Poliisin saamien tietojen mukaan tapahtumat saivat alkunsa, kun epäilty tekijä oli sopinut tapaamisen Myllykukkoon entisen puolisonsa kanssa henkilökohtaisten tavaroiden luovuttamista varten. Tilanne oli kuitenkin eskaloitunut epäillyn naiseen kohdistamaan pahoinpitelyyn ja uhkailuun, jonka päätteeksi epäilty oli hakenut autostaan aseen ja ampunut sillä kaksi laukausta naista ja hänen seurassaan ollutta miestä kohti, poliisitiedotteessa kerrotaan.

Poliisi epäilee alustavien tietojen perusteella, että laukaukset oli kohdistettu entiseen puolisoon ja tämän seurassa olleeseen mieheen.

Laukaukset eivät osuneet epäiltyä paenneisiin naiseen ja mieheen.

Itä-Uudenmaan poliisi jatkaa rikosasian selvittämistä.

– Välikohtauksen päätteeksi epäilty tekijä surmasi itsensä, tältä osin teemme asiassa kuolemansyyntutkinnan, tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tero Tyynelä kertoo tiedotteessa.

Koska tapaukseen esitutkinta on vasta alkuvaiheessa, poliisi ei tässä vaiheessa kerro tapahtumien kulusta enempää.

Source Link is.fi