Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c9eb71870fef5f57f932655ca24a42ba, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Porvoon kolarin jäljiltä toinen kuolonuhri – Uutisalue

Porvoon kolarin jäljiltä toinen kuolonuhri

Porvoossa Läntisen Mannerheiminväylän ja Hornhattulantien risteyksessä tapahtui perjantain ja lauantain välisenä yönä liikenneonnettomuus, jossa kuoli kaksi ihmistä, poliisin tiedotteessa kerrotaan.

Molemmat uhreista olivat samassa autossa. Myös yksi henkilö loukkaantui vakavasti sekä useita henkilöitä loukkaantui onnettomuudessa lievästi.

Pelastuslaitos kertoi lauantaina, että toisessa kolariautossa oli yhteensä kahdeksan ihmistä, joista kolme oli ollut auton takakontissa. Toisessa autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Autoissa oli turmahetkellä yhteensä kymmenen henkilöä.

– Poliisi on kuullut alustavasti toisen ajoneuvon kuljettajaa, ja poliisi epäilee häntä tällä hetkellä kahdesta törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä useista vammantuottamuksista, rikoskomisario Krista Vallila sanoo.

Poliisi jatkaa tapahtumien tutkintaa.

Poliisi on kiinnostunut kaikista onnettomuutta edeltävistä kuvista ja videoista sekä silminnäkijähavainnoista. Niitä voi lähettää osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Source Link is.fi