Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_b4651991d13c251db092e2605c270518, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Prinsessa Victorialla on koronatartunta – Uutisalue

Prinsessa Victorialla on koronatartunta

Ruotsin kruununprinsessa Victorialla on todettu koronavirustartunta, kertoo Expressen.

Hovin mukaan Victorialla on flunssan oireita, mutta hän voi muuten hyvin. Hän on eristäytynyt kotiinsa perheensä kanssa.

Positiivisen testituloksen vuoksi Victorian ja hänen puolisonsa prinssi Danielin sovitut tapaamiset peruuntuvat ainakin seuraavan seitsemän päivän ajalta.

Tiistaina uutisoitiin, että Ruotsin kuningasparilla Kaarle Kustaalla ja Silvialla on todettu koronavirustartunta, ja myös he ovat eristäytyneet kotiinsa Drottningholmin linnaan. Hovi kuvaili myös heidän oireitaan lieviksi.

Sekä kuningaspari että Victoria ovat saaneet täyden rokotesarjan. Kyseessä on prinsessa Victorian toinen koronatartunta. Hän ja prinssi Daniel sairastivat taudin lievänä viime maaliskuussa.

Heidän lisäksi koronan ovat sairastaneet Ruotsin hovista ainakin prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia. Pariskunnan tartunnasta uutisoitiin marraskuussa 2020.

Source Link is.fi