Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2e87c70652f2e6289117bd5fabdf5d26, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Riita korona­rokotteista: Miestä puukotettiin kasvoihin Helsingissä – poliisi kaipaa vihjeitä – Uutisalue

Riita korona­rokotteista: Miestä puukotettiin kasvoihin Helsingissä – poliisi kaipaa vihjeitä

Helsingin poliisi tutkii törkeää pahoinpitelyä ja pahoinpitelyä, jotka tapahtuivat lauantaina 13. marraskuuta kello 3.30 aikoihin Kalliossa.

Poliisin tietojen mukaan tapaus sai alkunsa Bar Kalliohovin edustalla.

– Rikosten uhrit olivat riitautuneet kahden heille tuntemattoman miehen kanssa koronarokoteasioista. Uhrit olivat poistuneet ravintolasta, ja miehet olivat seuranneet heitä Harjukadulle, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Siellä epäillyt olivat käyneet poliisin mukaan uhrien kimppuun.

– Heidän epäillään puukottaneen toista uhria kasvoihin ja lyöneen toista asianomistajaa nyrkein.

Helsingin poliisi kertoo aiheesta myös Twitter-tilillään.

Poliisi pyytää vihjeitä yleisöltä ja kertoi tiedotteessaan joitain tuntomerkkejä.

Toinen pahoinpitelijöistä oli arviolta yli 30-vuotias, 170 senttimetriä pitkä ja pukeutunut farkkuihin sekä mahdollisesti leopardi- tai maastokuvioiseen paitaan tai takkiin. Toisesta miehestä ei ole selkeitä tuntomerkkejä.

Jos olit paikalla tai teit havaintoja kuvatuista tapahtumista, voit ilmoittaa tietosi Helsingin poliisille puhelimitse numeroon 0295 476148, WhatsAppilla numeroon 0469224651tai osoitteeseen sähköpostitse vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi.

Source Link is.fi