Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8bd5650144b012bbde49f4f6e1c3163e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Rosanna Kulju joutui petetyksi Selviytyjissä – kommentoi heimolaisiaan suorasanaisesti – Uutisalue

Rosanna Kulju joutui petetyksi Selviytyjissä – kommentoi heimolaisiaan suorasanaisesti

Rosanna Kulju sai jatkaa Selviytyjät-kilpailussa, kun toinen kilpailija päätti luovuttaa kesken kaiken. Artikkeli sisältää juonipaljastuksia.

Uuden Selviytyjät Suomi -kauden ensimmäisessä jaksossa nähtiin dramaattinen käänne, kun hääpukuliikeyrittäjä Niina Kuhta päätti jättää leikin kesken.

Heimo oli äänestänyt mediapersoona Rosanna Kuljun ulos, mutta Kuhdan päätöksen takia Kulju sai jatkaa kilpailussa.

Sunnuntaina 3.9. esitettävässä jaksossa Kulju sulattelee heimoneuvoston tapahtumia. Petetyksi tullut Kulju ei osannut odottaa, että muut haluavat hänet pois kisasta. Heimoneuvoston jälkeen ilmassa on kitkaa.

– Täytyy sanoa, että aika sanaton [fiilis]. Ei ole oikeastaan mitään sanottavaa tänään, Kulju sanoo muille nuotion äärellä.

Myöhemmin Kulju tunnustaa kameroille, että tilanne vaikuttaa hänen motivaatioonsa kisassa.

– Fiilis on se, että mikä motivaatio on nyt sitten jatkaa sillä tiedolla, että olisin lähtenyt, jos Niina ei olisi luovuttanut paikkaansa, hän ruotii kameroille.

Kuljun mukaan tunnelma leirissä on kiusallinen. Hänellä on vahva mielikuva siitä, kuka on suunnitellut hänen lähtöpassinsa.

– Kyllä sen huomaa ihmisistä, että heitä hävettää, Kulju sanoo kameroille.

– Uskon vahvasti, että koko homman takana on ollut Sonja. Hän on pelännyt oman nahkansa puolesta.

Somevaikuttaja Pinja Sanaksenaho kertoo kameroille olevansa helpottunut, ettei kukaan muista, että todellisuudessa oli hänen ideansa äänestää Kulju ulos.

Kulju päättää kutsua koko leirin koolle ja kertoa tuntemuksistaan.

– Varmaan ymmärrätte kaikki, miksi mulla on vähän paska fiilis. Tietysti mun tunne on vähän se, että kiva olla täällä nyt, kun kukaan ei halua, että mä olen täällä, Kulju sanoo ääni väristen.

– Ei, ei. Ei se sitä ole, muut kiistävät.

– Niin mutta kuitenkin kaikki äänestivät mua eilen, niin faktat ovat faktoja. Niin se on nyt päällimmäisenä. Mä pääsen kyllä tästä yli, mutta tarvitsen ehkä vähän omaa aikaa tänään.

Kulju kertoo kameroille halunneensa puhdistaa ilmaa ja vakuuttaa kilpailevansa yhä täysillä.

Kuljulla on seuraavaan seuraavaan heimoneuvostoon musta ääni, eli hänellä on seuraavassa häätöäänestyksessä jo valmiiksi yksi ääni uurnassa.

Selviytyjät Suomi Nelosella ja Ruudussa sunnuntaisin klo 19.30. Ilta-Sanomat, Ruutu sekä Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Source Link is.fi