Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9692242854318b72237cc6bb428c76b3, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Sanna Marin kommentoi toiminta­kykyään: ”Yhtenäkään aamuna ei ole ollut krapula” – Uutisalue

Sanna Marin kommentoi toiminta­kykyään: ”Yhtenäkään aamuna ei ole ollut krapula”

Pääministeri Sanna Marin (sd) kertoo käyneensä huumausainetestissä, jonka tulos tulee myöhemmin. Hänen mukaansa viime päivinä on julkisuudessa esitetty aika raskaitakin syytöksiä siitä, että hän olisi itse käyttänyt huumausaineita.

– Pidän syytöksiä erittäin raskaina ja painavina. Oman oikeusturvani takia, vaikka pidänkin kohtuuttomana myös vaatimusta huumausainetestistä, niin oman oikeusturvani takia ja pyyhkiäkseni tällaiset mahdolliset epäilyt olen tänään käynyt huumausainetestissä, jonka tulos tulee noin viikon kuluessa, Marin totesi iltapäivällä Kesärannassa.

Pääministeri korosti, ettei hän ole koskaan käyttänyt huumeita.

Marinista lähti keskiviikkoiltana kiertämään videoita, joissa hän juhlii seurueensa kanssa yksityistilaisuudessa. Marin kommentoi asiaa median edessä jo torstaiaamuna. Tällöin hän sanoi olevansa harmissaan siitä, että videot julkaistiin ja ne levisivät julkisuuteen.

IS seurasi Marinin tiedotustilaisuutta suorana tässä jutussa.

Source Link is.fi