Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ed49d87022f54dc1218766fd7776837c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Sauli Niinistö ja Jenni Haukio osallistuivat viimeistä kertaa koskettavaan joulu­perinteeseen – Uutisalue

Sauli Niinistö ja Jenni Haukio osallistuivat viimeistä kertaa koskettavaan joulu­perinteeseen

Sauli Niinistö ja Jenni Haukio osallistuivat Kaunialan sairaalan joulujuhlaan viimeistä kertaa presidenttiparina.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja hänen puolisonsa Jenni Haukio osallistuivat perjantaina Kaunialan sairaalan joulujuhlaan, jossa he tapasivat veteraaneja ja lottia.

Osallistuminen juhlaan on Niinistön ja Haukion jouluperinne.

– Joulunajan perinteistä ainutlaatuisin on vierailu Kaunialan sairaalassa ja keskustelut veteraanien ja lottien kanssa. Aina lämpö läsnä, ajatuksissa toivo ja luottamus siihen, että vaikeimmistakin esteistä on mahdollista päästä ylitse, Niinistö sanoi Facebook-julkaisussa.

Tasavallan presidentti ihaili arvomitaleja. Kuva: Jussi Nukari / Lehtikuva

”Aina lämpö läsnä”, Niinistö luonnehti joulujuhlaa. Kuva: Jussi Nukari / Lehtikuva

Myös Haukio huomioi vierailun omalla sosiaalisen median tilillään. Kyseessä oli pariskunnan viimeinen vierailu Kaunialan sairaalaan presidenttiparina.

– Lukuisat lämminhenkiset kohtaamiset kunniakansalaistemme kanssa jäävät muistoihin ikuisesti. Veteraanien ja lottien viisaus vaikuttaa syvästi, Hauki kirjoittaa.

Presidentinkanslian tiedotteen mukaan Kaunialan sairaala perustettiin sotavammais­sairaalaksi vuonna 1946.

Kaunialan sairaalassa asuu enää alle 10 sotainvalidia, mutta sairaalan asiakaskunnassa rintamaveteraaneja ja lottia on vielä noin 40 henkilöä.

Source Link is.fi