Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_864ccac8bca34e6ae2fcb5e85a76f549, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Stubb piti koskettavan puheen perheelleen – Uutisalue

Stubb piti koskettavan puheen perheelleen

Stubb liikuttui pitäessään kiitospuhetta. Hän myös antoi kolme lupausta tulevalle presidentti­kaudelleen.

Suomen tuleva presidentti Alexander Stubb saapui sunnuntai-iltana pitämään kiitospuhetta vaalivalvojaisiinsa. Stubb esitti vuolaat kiitokset kaikille perheenjäsenilleen sen lisäksi, että hän kiitti vaalikampanjassa mukana olleita.

Mukana lavalla oli myös hänen puolisonsa Suzanne Innes-Stubb.

Stubb kiitti ruotsiksi isäänsä Göran Stubbia ja tämän puolisoa Pirkko Mannolaa, jota Stubb nimitti kiitospuheessaan ”bonusmammaksi”, joka on ruotsinkielinen termi äitipuolelle. Hän kiitti isäänsä kaikesta tuesta, jota hän saanut.

Görän Stubb ja Pirkko Mannola kuvattuna Alexander Stubbin vaalivalvojaisissa sunnuntai-iltana. Kuva: JUSSI HELTTUNEN

Veljelleen Nicolas Stubbille hän osoitti myös erikseen kiitokset:

– Haluaisin kiittää veljeäni siitä, että hän on kaikkien näiden vuosien aikana jaksanut tätä isoveljeä, hänhän on meistä se huomattavasti rauhallisempi, maltillisempi, fiksumpi ja paremmannäköinen, Stubb luonnehti.

Lapsilleen Stubb osoitti kiitokset ruotsiksi, lapset Emilie ja Oliver seurasivat puhetta yleisössä isoisänsä Göran Stubbin kanssa.

Lapset Oliver ja Emilie Stubb olivat paikalla vaalivalvojaisissa Pikku-Finlandiassa. Kuva: JUSSI HELTTUNEN

Lastensa jälkeen Stubb vaihtoi kielen englanniksi ja kiitti vaimoaan Suzanne Innes-Stubbia, jonka Stubb kertoi tehneen suuria uhrauksia.

– Tukesi, rakkautesi, hyvinä ja huonoina aikoina… Stubb aloitti kiitospuheensa vaimolleen.

Hän jatkoi muistelemalla parin alkutaivalta miltei 30 vuotta sitten. Ja sitä, että Innes-Stubb oli jo silloin uskonut elämän olevan melko jännittävää Stubbin kanssa.

Alexander Stubb suuteli vaalivalvojaisissaan vaimoaan Suzanne Innes-Stubbia. Kuva: JUSSI HELTTUNEN

Alexander Stubb silmin nähden liikuttui puheen aikana. Yleisö antoi myös raikuvat aplodit.

Puheensa lopuksi Stubb teki vielä kolme lupausta.

– Ensimmäinen lupaus on se, että seuraavan kuuden vuoden aikana Suomen tasavallan presidenttinä tulen antamaan aivan kaikkeni aivan jokainen päivä.

Toisena lupauksena hän lupasi mennä kaikessa Suomen etu edellä. Kolmanneksi hän lupasi tehdä kaikkensa sen eteen, että toimii yhdistävänä tekijänä ja Suomessa säilyy rauha.

Source Link is.fi