Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9ed4b4c05530e4821a057025c899bbb7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Suora lähetys kello 14: Presidentti Niinistö tiedottaa Linnan juhlien kohtalosta – Uutisalue

Suora lähetys kello 14: Presidentti Niinistö tiedottaa Linnan juhlien kohtalosta

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö pitää tänään kello 14 tiedotustilaisuuden, jossa hän kertoo, missä muodossa Linnan juhlia tänä vuonna vietetään.

Tasavallan presidentin kanslia tiedotti lokakuussa, että Linnan juhlat järjestetään ”erityisjärjestelyin”, joita ei kuitenkaan ole vielä avattu tarkemmin.

Tilaisuudessa saadaan lisäksi tarkempaa tietoa muun muassa presidenttiparin itsenäisyyspäivän ohjelmasta, tapahtumista Presidentinlinnalla ja niiden käytännön järjestelyistä.

Lue lisää: Tämän vuoden Linnan juhlat ovat nostaneet ilmaan kysymysmerkkejä – nyt presidentin kanslia lähetti tiedotteen

Lue lisää: Tänään selviää, millaisin erityis­järjestelyin Linnan juhlia vietetään tänä vuonna

Viime vuonna perinteistä tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanottoa ei järjestetty koronaviruksen vuoksi. Yle esitti kuitenkin televisiossa Linnan juhlat 2020 -lähetyksen.

Ilta-Sanomat näyttää Niinistön puheen suorana lähetyksenä ja seuraa tiedotustilaisuutta hetki hetkeltä tässä artikkelissa.

Source Link is.fi